هنگام نوشتن مقاله جدید، می توانید از H2، H1 و . از آن برای درج عناوین مختلف استفاده کنید. در مجموع، این سرفصلها ساختار کلی مقاله شما را تشکیل میدهند و به مخاطب کمک میکنند بخشهایی را که میخواهند راحتتر پیدا کنند. علاوه بر این، موتورهای جستجو به راحتی می توانند موضوع مقاله شما را تعیین کنند و کاربران بیشتری را به سمت آن هدایت کنند.
تفاوت عناوین و عناوین سئو (یا تفاوت عناوین H و عناوین متا!)
خوب، ابتدا اجازه دهید نقش هر یک از این دو در صفحه و مکان نمایش آنها را مشخص کنیم. همانطور که متوجه شدید عنوان صفحه عنوانی است که در متن شما ظاهر می شود و توسط کاربر و موتور جستجو قابل مشاهده است. در کد html یک سایت، عناوین با استفاده از نمادهای h (که به معنای عنوان اول استبرای اینکه بتوانید عنوان یک صفحه را ببینید، کافی است به نام آن در تب مرورگر خود نگاه کنید. اقدام مناسبی که در مطالب خود برای این کلمه در نظر گرفته ایم، عنوان صفحه است. همچنین باید بدانید که عنوان صفحه عبارتی است که وقتی کاربر موتور جستجوی گوگل را جستجو می کند به عنوان اولین عنوان شما ظاهر می شود. در یکی از دیگر پست های وبلاگمان، عنوان متا و نحوه استفاده موثر از آن را مورد بحث قرار داده ایم.)
برای هر صفحه باید از تگ H1 استفاده کنید و از آن برای تعیین عنوان اصلی مقاله استفاده کنید. به عنوان مثال عنوان اصلی مقاله ای که می خوانید «نمایه گذاری متن: اهمیت و استفاده صحیح از تگ های عنوان (h2، h1 و…)» است. توجه داشته باشید که نام سایت شما در این عنوان (به جز صفحه اول) قرار نگیرد و موضوع صفحه مشخص باشد.
بیایید یک فروشگاه آنلاین را در نظر بگیریم. در این فروشگاه صفحاتی وجود دارند که محصولات را بر اساس دسته بندی نمایش می دهند و صفحاتی نیز وجود دارند که اطلاعات یک محصول خاص را در اختیار مخاطب قرار می دهند. شما نباید عنوان دسته را در صفحه دسته بندی و نام محصول مورد نظر را در صفحه محصول نمایش دهید.
بعد از عنوان اصلی به سراغ تگ H2 می رویم و از آن برای عنوان فصل های مقاله خود استفاده می کنیم. با کمک این تگ می توانید قسمت های مهم مقاله خود را مشخص کنید و در نتیجه مقاله خود را برای مخاطبان و البته گوگل خواناتر کنید.
در نهایت، تگ های H3 نیز وجود دارند که زیر عنوان تگ های H2 در نظر گرفته می شوند. البته گاهی بد نیست به جای تگ H2 از تگ H3 استفاده کنید.یعنی زمانی که فکر می کنید قسمتی از مقاله اطلاعات مهمی در اختیار مخاطب قرار نمی دهد و نیازی به تاکید زیاد نیست.
یک اشتباه رایج استفاده از تگ های عنوان است
چیزی که ما بیش از هر چیز با آن مشکل داریم این است که افراد از تگ های عنوان برای تزئین قسمت های مختلف وب سایت خود یا تأکید بر موضوع استفاده می کنند. به عنوان مثال، یک تماس برای اقدام (“با این شماره تماس بگیرید.”) در وب سایت با استفاده از تگ H1 یا H2 برای جلب توجه بیشتر وجود دارد.
این یک اشتباه بزرگ در طراحی است. در عوض، باید یک کلاس جدید برای اسکریپت خود ایجاد کنید. زیرا H1، H2 و. آنها توسط موتورهای جستجو شناسایی می شوند. این موضوع حتی در راهنمای خود گوگل برای مبتدیان سئو نیز ذکر شده است. بنابراین، گاهی اوقات می بینیم که افراد کل یک پاراگراف را با نماد H2 یا H3 تزئین می کنند که بسیار رایج است. این می تواند به سئوی شما آسیب جدی وارد کند.
در سگ چه اتفاقی می افتد؟
آیا از تگ های H4، H5 و H6 استفاده کرده اید؟ خوب است بدانید که استفاده از تگ H4 زمانی که متن شما بیش از 1000 کلمه داشته باشد کار خوبی است و سطح جدیدی به ساختار صفحه اضافه می کند.همچنین از این تگ می توان برای موضوعات نامربوط که موضوع شما را در بر نمی گیرد استفاده کرد. اما این دو تگ دیگر واقعاً کاربردی نیستند. پس زیاد به آنها توجه نکنید. آنها ممکن است در روزهای اولیه اینترنت مورد استفاده قرار می گرفتند، اما اکنون تعداد کمی از افراد از آنها استفاده می کنند.
تاثیر عناوین بر سئوی وب سایت شما
در نهایت، احتمالاً میپرسید: مزایای استفاده از عناوین برای سئوی وبسایت من چیست؟ شواهد نشان می دهد که این کار نسبت به گذشته کمتر موثر است، اما عناوین همچنان به گوگل کمک می کنند تا کلمات کلیدی اصلی را در محتوای طولانی شناسایی کند و البته محتوای شما را خوانا و معتبر تشخیص دهد.
شکی نیست که راه های بهتری برای ایجاد سئوی خوب وجود دارد و لزوماً نیازی به ساختار محتوای خوب برای سئو ندارید. اما این کار وقت زیادی از شما نخواهد گرفت، ممکن است تاثیر کمی بر سئوی شما داشته باشد و در نهایت و از همه مهمتر خواندن مطالب شما را برای کاربران آسان تر کند.
آیا به دنبال خدمات سئو هستید؟ ما دانش لازم برای افزایش اعتبار و رتبه شما در گوگل را داریم. پس با ما تماس بگیرید.برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید 021-41897070 داخلی 3
..
پاسخ بگذارید