امروز می خواهیم در مورد افرادی صحبت کنیم که به اصطلاح «خودشان، اربابشان» هستند. به این دسته از نیروی کار فریلنسر می گویند. فریلنسرها اغلب هر زمان که بخواهند کار می کنند که این خود یک مزیت است. با این حال، فریلنسینگ همیشه روان نیست و مشکلات خاص خود را دارد.
ما می دانیم که بسیاری از شما با مسائل فریلنسینگ آشنا هستید و تا به حال می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنیم. با این حال هنوز عده ای هستند که با سیستم کاری فریلنسرها آشنایی ندارند و حتی برخی از آنها نمی دانند که در این مقاله قرار است در مورد چه چیزی صحبت کنیم.
به همین دلیل در اینجا سعی داریم به صورت خلاصه و جنبه های مختلف فریلنسری را بررسی کنیم تا بتوانیم به تعریفی محلی از اصطلاحات فریلنسری و فریلنسر برسیم. پیشنهاد می کنم مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
تاریخچه کلمه “فریلنسر”
بد نیست ابتدا نگاهی به تاریخچه این واژه ها بیندازیم.
واژه «فریلنسر» بارها توسط والتر اسکات در رمان معروف آیوانهو به کار رفته است.این اصطلاح به جنگجویان مزدور دوران باستان اشاره دارد که به سلطنت یا اشراف وفادار نبودند.
توماس ان. براون نیز قبلاً از این اصطلاح در کتاب زندگی و زمانه هیو میلر استفاده کرده بود. بعداً فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد این کلمه را به عنوان یک فعل (آزادی) طبقه بندی کرد. اما امروزه از واژه freelance به عنوان فعل، اسم، صفت و حتی یک قید در زبان انگلیسی استفاده می شود.
اکنون که تاریخچه این واژه ها را می دانیم، سرنخ هایی از تغییرات زبانی و معانی کنونی این واژه ها داریم.
فریلنسینگ چیست؟ فریلنسر کیست؟
فریلنسینگ در واقع به معنای آزادی است و فریلنسر فردی است که خوداشتغال دارد و لزوما تعهد بلندمدت به شرکت یا گروه خاصی ندارد.
برخی از فریلنسرها توسط شرکت ها و سازمان ها به دیگران معرفی می شوند. اما برخی دیگر از طریق انجمن ها و وب سایت های قابل اعتماد کاملاً مستقل هستند. بنابراین نحوه همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است. مثلا برخی ترجیح می دهند قرارداد رسمی ببندند.در حالی که دیگران به صورت رایگان کار می کنند و امیدوارند معروف شوند.
حقوق فریلنسرها چگونه است؟
فریلنسرها بسته به مهارت، تجربه و محل کارشان به روش های مختلفی دستمزد می گیرند. مثلاً برخی روزانه، ساعتی و یا بعد از اتمام کار مبلغ مورد نظر را دریافت می کنند. برخی کل هزینه را محاسبه کرده و مبلغ را به عنوان سپرده از مشتری پیشاپیش دریافت می کنند. برای پروژه های مهم و پیچیده تر، قراردادهایی تنظیم می شود که پس از اتمام هر مرحله و با توجه به کیفیت کار، حقوق فریلنسر پرداخت می شود.
واژه فریلنسر بیشتر در زمینه های ادبی و علمی به کار می رود و به گفته برخی از دانشمندان واژه ای مربوط به دانش و فرهنگ است. نویسندگی، تدوین، بازیگری، موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی وب، ترجمه، تصویرسازی، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا همگی رشته های مرتبط با فریلنسری هستند که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و ترجمه طرفداران بیشتری دارند.
فریلنسر و مشتقات آن در زمینه های هنری و نویسندگی کسانی هستند که برای انتشار و توزیع آثاری که خلق می کنند به یک یا چند ناشر نیاز دارند.این افراد عمدتاً با جمع آوری پول مجوز آثار خود را برای مدت محدودی به نشریات می دهند.
شاید فکر کنید فریلنسر همان پیمانکار است، اما بسیار متفاوت است. پیمانکار برخلاف استقلال زیر نظر ناشر یا سازمانی است و پس از پایان همکاری دیگر اجازه ایجاد و توزیع اثر را ندارد و در صورت تخلف طبق قانون با آن برخورد می شود.
چگونه یک فریلنسر شویم؟
همانطور که قبلاً گفتیم، فریلنسینگ یکی از بهترین راه ها برای کسانی است که می خواهند برای خودشان کار کنند. فریلنسرها می توانند برای چندین کارفرما به طور همزمان کار کنند و از مهارت های مختلف آنها برای کسب درآمد استفاده کنند. حتی زمان کارشان هم دست خودشان است و در هر ساعت از روز که بخواهند می توانند کار کنند.
به اندازه کافی منصفانه است، اینطور نیست؟ حتی اگر دوست ندارید زیاد با مردم سروکار داشته باشید، با فریلنسینگ می توانید از کار در حوزه ای که می خواهید لذت ببرید و خوشحال باشید که ابتکار عمل با شماست. زیرا این بهترین چیز برای شماست حتما بخوانید: 14 روش برای بهبود روند تیم
در نوین دوره ای به نام «ایکیگای» داریم.این دوره برای افرادی است که هنوز نمی دانند کجا بروند یا چه چیزی آنها را خوشحال می کند. از آنجایی که افراد زیادی با این موضوع دست و پنجه نرم می کنند، تصمیم گرفتیم این آموزش 40 دقیقه ای را به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. برای دانلود این درس به صفحه «ایکیگای: برای چه کار می کنی؟» بروید. برو در فیلم زیر خلاصه ای از مطالب را از زبان استاد تربیتی می شنوید.
به طور کلی برای فریلنسینگ بهتر است از مهارت های نرم شخصی و حرفه ای استفاده کنید تا یک فریلنسر حرفه ای تر باشید، مانند مدیریت زمان، مدیریت برنامه، قدرت مذاکره و بسیاری مهارت های دیگر! ما در 365 کتاب صوتی بهترین کتاب های جهان را که در این سایت نوشته شده است گردآوری کرده ایم و شما را به شنیدن آنها تشویق می کنیم.
در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که برای حرفه ای شدن چه ویژگی هایی باید داشته باشید.
چگونه خود را برای ورود به دنیای فریلنسری آماده کنیم؟
به آنچه می توانید انجام دهید فکر کنید. شاید شما یک نویسنده یا تصویرگر، ریاضیدان، طراح وب، بازاریاب، عکاس، دانشمند یا حتی یک سبد باف هستید! مطمئناً شغلی پیدا خواهید کرد.آیا این کافی است که بدانید واقعا از چه چیزی لذت می برید؟ نقاط قوت شما کجاست؟ فهرستی از تمام کارهایی که فکر می کنید می توانید برای کسب درآمد انجام دهید تهیه کنید.
فقط علایق و مهارت های خود را فهرست نکنید. هر چیزی را که فکر می کنید می توانید بنویسید. هر آنچه در مورد فریلنسرها شنیده اید را فراموش کنید. قبل از شروع کار، به هیچ وجه خود را محدود نکنید.
محصول را کمی بررسی کنید. جدا از این که هر مهارتی جایگاه خود را دارد، باید فناوری مورد علاقه بازار را پیدا کنید. اگر قصد دارید به عنوان یک حرفه ای کار کنید، توصیه ما این است که مهارتی را بیابید که مردم برای آن هزینه بیشتری بپردازند یا حداقل پتانسیل توسعه در زمینه مورد علاقه شما را در آینده داشته باشند. حتماً در مورد بازار کار منطقه ای که در آن مشغول به کار هستید تحقیق کنید.
به عنوان مثال، یک کارمند ارشد نسبت به کسی که در کفشهای آلمانی قرن پانزدهم ماهر است، کار راحتتری پیدا میکند. حتما به خاطر داشته باشید که مردم چقدر حاضرند برای فناوری شما هزینه کنند.همچنین در نظر داشته باشید که آیا می توانید کسب و کار خود را در آینده گسترش دهید یا خیر.
همه چیزهایی را که برای شروع نیاز دارید آماده کنید و قدم اول را محکم بردارید. اگر می خواهید به عنوان مشاور محتوا کار کنید، مطمئن شوید که یک کامپیوتر خوب و سالم و اینترنت پر سرعت دارید. یا اگر می خواهید عکس بگیرید، دوربین خود را بررسی کنید. اگر می خواهید کار حسابداری انجام دهید، نرم افزارهای تخصصی موجود در این زمینه را یاد بگیرید. همچنین اگر نمی توانید از عهده فورس ماژور برآیید، بهتر است درخواست خود را نپذیرید.
به عنوان یک فریلنسر، باید روی کار خود سرمایه گذاری کنید. ضرب المثل “پول پول است” را فراموش نکنید.
برنامه ریزی یکی از مهم ترین تکنیک ها در فریلنسری است!
برای خودت برنامه ریزی کن برای هر ساعت کار خود یک نرخ معقول تعیین کنید و البته قیمت رقبای خود را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که هرچه تجربه بیشتری داشته باشید، نرخ ساعتی شما بالاتر خواهد بود.
میزان کار مورد نیاز خود را مشخص کنید، اما برای فردی که تازه کار آزاد را آغاز کرده است، بهتر است برنامه ای داشته باشید تا کارها را به سرعت پیش ببرید.به عنوان مثال، یک پروژه چند ساعت طول می کشد و می توانید چندین پروژه را همزمان تکمیل کنید. در هر صورت، وقتی پروژه های جدیدی را با سیستم انجام می دهید، می توانید مطمئن باشید که چه از نظر مالی و چه از نظر زمانی خسته کننده نخواهند بود.
معلم داشته باش بهترین راه برای یادگیری یک صنعت جدید کمک گرفتن و صحبت با فردی است که در این زمینه متخصص است. شما می توانید چنین افرادی را به روش های مختلف پیدا کنید. از خانواده، دوستان، معلمان، همکاران و غیره خود بپرسید که آیا فردی مستقل را می شناسند.
همچنین می توانید به صورت آنلاین متخصصان این صنعت را بیابید. همچنین، می توانید اتفاقاتی که در سایت خود می افتد را به صورت آنلاین دنبال کنید. جدا از همه دلایل، تنها چیزی که نیاز دارید دیده شدن است.
یک معلم به شما کمک می کند تا ارزش های خود را شناسایی کنید. او به شما نکات و نکاتی را ارائه می دهد و شاید حتی شما را به برخی از مخاطبان خود معرفی کند تا شروع کنید. شما باید به معلم یا مربی نشان دهید که سخت کار می کنید.اطمینان حاصل کنید که قبل از تعهد رسمی به کسی، تحقیقات کافی انجام داده و منابع لازم را جمع آوری کنید.
به یاد داشته باشید که او به شما کمک می کند تا به اهداف خود برسید. پس قدر آنها را بدانید. سخت کار کنید و به آنها نشان دهید که ارزش تلاش آنها را دارید.
چگونه خودمان را مشهور کنیم؟
به نام خود به عنوان یک برند اعتبار بدهید. فراموش نکنید که شما به عنوان یک حرفه ای کسب و کار خود را اداره می کنید. در واقع با معرفی خود محصول خود را ارائه می کنید. به این فکر کنید که چه چیزی شما را از رقبا متمایز می کند. خنده دار است آیا واقعا موثر است؟ آیا سابقه تحصیلی قوی دارید؟ از هر یک از ویژگی هایی که می خواهید به نفع خود استفاده کنید حتما بخوانید: آموزش تصویری نصب Google Analytics برای تجزیه و تحلیل سایت
نام و شهرتی که برای خود ساخته اید نه تنها نشان دهنده آغاز شما خواهد بود. خدمات آنلاین شما، کارت ویزیت شما و در نهایت هر چیزی که از طریق آن با مشتریان خود ارتباط برقرار می کنید هویت شما خواهد بود.
بهره بردن. وقتی تازه شروع به کار می کنید، احتمالاً نمونه کار زیادی برای نشان دادن به مشتریان خود نخواهید داشت.پس بهتر است به جای اینکه به دنبال نوشتن رزومه باشید، از هر فرصتی برای نشان دادن توانایی های خود استفاده کنید. همچنین مایل به انجام کارها با قیمت ارزان تر یا حتی رایگان باشید! تجربه ای که از این شغل به دست می آورید به شما کمک می کند در آینده توانایی بیشتری داشته باشید. افراد ضعیف فرصتی برای انتخاب ندارند، اما به یاد داشته باشید که بسیاری از فریلنسرها از صفر شروع می کنند.
کسب و کار خود را به صورت آنلاین گسترش دهید. یک وب سایت برای خود راه اندازی کنید و در شبکه های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، لینکدین و … فعال باشید. هرچه افراد سریعتر به شما دسترسی داشته باشند، برای شما بهتر است. زمانی که برای کار درخواست می دهید یا رزومه ارسال می کنید، می توانید از لینک های پلتفرم های مختلف برای معرفی خود استفاده کنید. این به کارفرمایان اجازه می دهد تا پیشینه شما را به راحتی بررسی کنند.
اهمیت انجام این کارها در این است که همه فرصت های شغلی را سر راه شما قرار می دهد. حتی اگر در ابتدا پول زیادی به دست نیاورید، حداقل برای تجربه ای که به دست می آورید ارزشش را دارد.برای کار بجنگ در دنیای فریلنسرها به کسی پول می دهند که باهوش، مصمم و رقابتی باشد (فریلنسر این را به شما خواهد گفت!). فقط به این دلیل که شما یک وب سایت یا نام تجاری شخصی دارید به این معنی نیست که کارفرمایان شما را پیدا خواهند کرد. ارائه و دوباره فراهم کنید. هر چه بیشتر پیشنهاد انجام کارها را بدهید، احتمال پذیرفته شدنتان بیشتر است. شما باید تلاش کنید تا به مشاغل مورد نظر خود برسید.
آیا به دنبال طرحی جامع برای نمایشگر دیجیتال خود هستید بسته های ما به شما کمک می کند تا در اینترنت ایران موثر و پایدار باشید برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید اطلاعات بیشتر… 41897070-021 داخلی.
چگونه خودمان را فعال تر کنیم؟
پروژه های خود را به صورت حضوری یا آنلاین دریافت کنید. وقتی کار با اولین مشتری خود را شروع می کنید، آنها را غرق نکنید. تا جایی که می توانید تلاش کنید! در انجام کارها خلاق باشید و همه جنبه های کار را با نگرش خوب بپذیرید، زیرا در تلاش هستید تا خود را بسازید، تجربه کسب کنید تا بتوانید مشاغل پردرآمدتری پیدا کنید.
از کسب و کار خود دفاع کنید و به مشتریان توضیح دهید که چرا خدماتی که ارائه می دهید برای آنها سودمندتر است.نامه پوششی و رزومه خود را به وب سایت هایی که به طور منظم با آنها کار می کنید یا می خواهید شما را استخدام کنند ارسال کنید. از Google برای یافتن مشاغل خالی که به خدمات خاصی نیاز دارند، استفاده کنید.
برای یافتن پروژه های جالب از وب سایت هایی مانند پونیشا و خودت انجام بده. این وب سایت ها هر روز پروژه های زیادی را به اشتراک می گذارند. هرگز قدرت اینترنت را دست کم نگیرید! اگر می توانید با شرکت های خارجی همکاری کنید، Upwork، Toptal، Elance، iFreelanc، Craigslist، Project4hire، Demand و Media را از دست ندهید. این وب سایت ها را هر روز بررسی کنید تا با شرایط شغلی جدید به روز بمانید.
قدر چیزهای کوچک را بدانید. وقتی هنوز تازه کار آزاد هستید، مشاغل کم درآمد ممکن است بهترین چیز برای شما باشد. بسیاری از فریلنسرهای باتجربه می توانند کارهای کوچک را نادیده بگیرند، بنابراین باید به آن وظایف پایبند باشید.
یک پیام شخصی به کارفرما بفرستید که علاقه واقعی خود را به این کار، هر چقدر هم که کوچک باشد، ابراز کنید. هنگامی که اولین پروژه خود را تکمیل کردید، می توانید یک سابقه خوب برای خود ایجاد کنید و در نتیجه یک نمونه کار داشته باشید.خودتان را مجبور به کار کنید، حتی اگر پروژه ای در دست ندارید! ممکن است در چنین مواقعی (یا حتی در حین کار) خسته و افسرده باشید، اما در چنین مواقعی باید ثابت کنید که سرسخت هستید.
چیزهایی را بیابید که وب سایت شما را بهبود می بخشد، در رویدادها شرکت کنید، کارهای خوب در جامعه انجام دهید، به طور خلاصه، بیکار بمانید! محتوا ایجاد کنید، مشتری پیدا کنید و خودتان بازاریابی کنید. وقتی روی موفقیت های خود استراحت می کنید، در واقع مشتریان بالقوه زیادی را از دست می دهید و همچنین مهارت های خود را هدر می دهید.
با دقت برنامه ریزی کنید. کار به عنوان فریلنسر به شما امکان می دهد در خانه بمانید. در عین حال، خطر از دست دادن زمان نیز وجود دارد. یک برنامه برای خود تنظیم کنید و به آن پایبند باشید!
مهمترین مزیت ساخت برنامه خود این است که می توانید سلیقه شخصی خود را به آن اضافه کنید. وقتی یک ساعت دور میشوید، میتوانید بهترین حالت را داشته باشید یا وقتی ده ساعت پشت میز روی یک پروژه خاص مینشینید، میتوانید بهترین حالت را داشته باشید.همه چیز به آن بستگی دارد. مهم است که با طرح همراه باشید.
مطمئن شوید که زمان کافی برای بررسی کار، دریافت بازخورد از کارفرما و انجام هرگونه تنظیمات لازم دارید. پایبندی به یک برنامه زمانی که رئیس خود هستید کمتر مشکل ایجاد می کند، اما زمانی که کار را به موقع انجام ندهید دشوارتر است. وقتی زمان خود را به خوبی مدیریت کنید، قادر خواهید بود کیفیت بالاتری تولید کنید که شما را به انجام کارهای بیشتر سوق می دهد.
انتقاد را با دانش بپذیرید. فریلنسرها اغلب برای چندین کارفرما کار می کنند، به این معنی که آنها باید سبک کاری خود را با شرایط جدید تطبیق دهند. اما در طول فرآیند کار، گاهی اوقات ممکن است درگیری هایی ایجاد شود. وقتی کارفرما به شما بازخورد می دهد، خوشحال باشید و بازخورد خود را بپذیرید. آنها شما را استخدام کردند تا کارشان را انجام دهید، پس هر کاری می گویند انجام دهید.
پل های پشت سرت را خراب نکن. هنگامی که شما خوداشتغالی هستید، داشتن ارتباطات قوی و سابقه درخشان بسیار مهم است. مهم نیست چه اتفاقی می افتد، پس از آن پل را خراب نکنید! زیرا به عنوان یک فریلنسر، شما رئیس خود هستید.بنابراین چهره کسب و کار شماست.
وقتی نمی توانید خود را به مردم معرفی کنید، گرفتن پروژه از آنها بسیار دشوار است و برعکس، زمانی که سابقه کاری ضعیفی دارید، نمی توانید خود را به دیگران معرفی کنید. هنگامی که کارفرمایان و مشتریان خود را خوشحال کردید، خواهید دید که چگونه پیشنهادات شغلی هجوم خواهند آورد.
یک فریلنسر موفق کسی است که روی خود سرمایه گذاری می کند تا مهارت های خود را در همه زمینه ها بهبود بخشد. در همین راستا، می توانید به صفحه آموزش توسعه شخصی نیز بروید و از مقالات، آموزش ها و ویدیوهای مفید رایگان موجود در آن بهره ببرید.
مزایا و معایب فریلنسینگ
خوب، ما به قسمتی می رویم که منتظرش بودید. همین، مزایا و معایب فریلنسینگ! حتما بخوانید: نحوه ایجاد لینک در ترافیک تبلیغاتی
در زیر هفت مزایا و معایب فریلنسینگ آورده شده است، هدف از نوشتن این مقالات کمک به افرادی است که امیدوارند به استقلال مالی دست یابند. ما مزایا و معایب حرفه ای شدن را برای شما توضیح خواهیم داد تا بتوانید در زندگی کاری خود تصمیمات بهتری بگیرید.اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر درآمد کسب کنید، بهتر است ابتدا با مزایا و معایب آن آشنا شوید و نکات را به دقت بسنجید زیرا این تصمیم تاثیر بسزایی (مثبت یا منفی) در زندگی شما خواهد داشت. تصمیم فریلنسر شدن را نپذیرید زیرا بدون شک تاثیرات زیادی بر زندگی شخصی و خانواده شما خواهد داشت.
اگر یک حرفه ای موفق باشید، مطمئناً شما و خانواده تان تأثیر مثبت آن را خواهید دید، اما موفقیت معمولاً یک شبه اتفاق نمی افتد. بنابراین، از هم اکنون خود را برای رویدادهای چالش برانگیز آماده کنید. فریلنسری به عنوان شغل دوم نیز طرفداران زیادی دارد. به این ترتیب دانش آموزان در تابستان تجربه و مهارت های لازم را کسب می کنند.
به هر حال ورود به دنیای فریلنسری مشکلات و معایبی دارد که مهمترین آنها عدم ثبات شغلی و نبود امنیت مالی است! بر خلاف سایر خدمات، هرگز تضمینی برای دریافت پول توسط مشتری ندارید. از مزایای اشتغال دائمی مانند بیمه، پاداش، مستمری و … بهره مند نمی شوید و پس از توقف کار، هیچ گونه حمایت مالی نخواهید داشت.
حتی ممکن است بدون در نظر گرفتن تجربه، مهارت و تحصیلات، دستمزد کمتری نسبت به همکاران خود دریافت کنید.از طرف دیگر، چون خود همه کاره است، تمام مسئولیت ها بر عهده شماست و فقط باید مشتری، ناشر و پروژه را پیدا کنید.
به هشدارها و هشدارهای کسانی که اطلاع چندانی در این مورد ندارند توجه کنید. با نگاهی به مزایا و معایب فریلنسینگ و مقیاس آنها، تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید وقت خود را صرف آن کنید یا خیر!
مزایا و معایب در مشاغل مختلف متفاوت است. اما اصول همه یکسان است.
مزایای فریلنسر شدن
1. آزادی انتخاب کارفرما
در اوقات فراغت خود، پروژه هایی را خواهید یافت که به راحتی می توانید از عهده آنها برآیید. با این حال، اگر چیزی وجود دارد که شما را آزار می دهد، قطعا آن پروژه برای شما مناسب نیست.
با هر فریلنسری که صحبت می کنید به شما می گوید که نمی خواهد به عنوان اولین پروژه با قیمت پایین کار کند. زمانی که فریلنسر برای اولین بار معرفی شد، فریلنسرها قرار بود خودشان در مورد پروژه هایی که می خواهند انجام دهند تصمیم بگیرند، اما اگر فریلنسر نخواست کاری را که فریلنسر از او خواسته انجام دهد چه می شود؟
در چنین شرایطی به کارفرما بگویید که نمی خواهید این کار را انجام دهید.فقط در این صورت شما وظیفه خود را به عنوان یک حرفه ای انجام داده اید زیرا رئیس خود هستید! (شماره 3 را بخوانید)
2..امروز می خواهیم در مورد افرادی صحبت کنیم که به اصطلاح «خودشان، اربابشان» هستند. به این دسته از نیروی کار فریلنسر می گویند. فریلنسرها اغلب هر زمان که بخواهند کار می کنند که این خود یک مزیت است. با این حال، فریلنسینگ همیشه روان نیست و مشکلات خاص خود را دارد.
ما می دانیم که بسیاری از شما با مسائل فریلنسینگ آشنا هستید و تا به حال می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنیم. با این حال هنوز عده ای هستند که با سیستم کاری فریلنسرها آشنایی ندارند و حتی برخی از آنها نمی دانند که در این مقاله قرار است در مورد چه چیزی صحبت کنیم.
به همین دلیل در اینجا سعی داریم به صورت خلاصه و جنبه های مختلف فریلنسری را بررسی کنیم تا بتوانیم به تعریفی محلی از اصطلاحات فریلنسری و فریلنسر برسیم. پیشنهاد می کنم مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
تاریخچه کلمه “فریلنسر”
بد نیست ابتدا نگاهی به تاریخچه این واژه ها بیندازیم.
واژه «فریلنسر» بارها توسط والتر اسکات در رمان معروف آیوانهو به کار رفته است.این اصطلاح به جنگجویان مزدور دوران باستان اشاره دارد که به سلطنت یا اشراف وفادار نبودند.
توماس ان. براون نیز قبلاً از این اصطلاح در کتاب زندگی و زمانه هیو میلر استفاده کرده بود. بعداً فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد این کلمه را به عنوان یک فعل (آزادی) طبقه بندی کرد. اما امروزه از واژه freelance به عنوان فعل، اسم، صفت و حتی یک قید در زبان انگلیسی استفاده می شود.
اکنون که تاریخچه این واژه ها را می دانیم، سرنخ هایی از تغییرات زبانی و معانی کنونی این واژه ها داریم.
فریلنسینگ چیست؟ فریلنسر کیست؟
فریلنسینگ در واقع به معنای آزادی است و فریلنسر فردی است که خوداشتغال دارد و لزوما تعهد بلندمدت به شرکت یا گروه خاصی ندارد.
برخی از فریلنسرها توسط شرکت ها و سازمان ها به دیگران معرفی می شوند. اما برخی دیگر از طریق انجمن ها و وب سایت های قابل اعتماد کاملاً مستقل هستند. بنابراین نحوه همکاری فریلنسرها بسته به شرایط بسیار متفاوت است. مثلا برخی ترجیح می دهند قرارداد رسمی ببندند.در حالی که دیگران به صورت رایگان کار می کنند و امیدوارند معروف شوند.
حقوق فریلنسرها چگونه است؟
فریلنسرها بسته به مهارت، تجربه و محل کارشان به روش های مختلفی دستمزد می گیرند. مثلاً برخی روزانه، ساعتی و یا بعد از اتمام کار مبلغ مورد نظر را دریافت می کنند. برخی کل هزینه را محاسبه کرده و مبلغ را به عنوان سپرده از مشتری پیشاپیش دریافت می کنند. برای پروژه های مهم و پیچیده تر، قراردادهایی تنظیم می شود که پس از اتمام هر مرحله و با توجه به کیفیت کار، حقوق فریلنسر پرداخت می شود.
واژه فریلنسر بیشتر در زمینه های ادبی و علمی به کار می رود و به گفته برخی از دانشمندان واژه ای مربوط به دانش و فرهنگ است. نویسندگی، تدوین، بازیگری، موسیقی، برنامه نویسی کامپیوتر، طراحی وب، ترجمه، تصویرسازی، بازاریابی، تولید فیلم و محتوا همگی رشته های مرتبط با فریلنسری هستند که در این میان نویسندگی، تبلیغات، طراحی و ترجمه طرفداران بیشتری دارند.
فریلنسر و مشتقات آن در زمینه های هنری و نویسندگی کسانی هستند که برای انتشار و توزیع آثاری که خلق می کنند به یک یا چند ناشر نیاز دارند.این افراد عمدتاً با جمع آوری پول مجوز آثار خود را برای مدت محدودی به نشریات می دهند.
شاید فکر کنید فریلنسر همان پیمانکار است، اما بسیار متفاوت است. پیمانکار برخلاف استقلال زیر نظر ناشر یا سازمانی است و پس از پایان همکاری دیگر اجازه ایجاد و توزیع اثر را ندارد و در صورت تخلف طبق قانون با آن برخورد می شود.
چگونه یک فریلنسر شویم؟
همانطور که قبلاً گفتیم، فریلنسینگ یکی از بهترین راه ها برای کسانی است که می خواهند برای خودشان کار کنند. فریلنسرها می توانند برای چندین کارفرما به طور همزمان کار کنند و از مهارت های مختلف آنها برای کسب درآمد استفاده کنند. حتی زمان کارشان هم دست خودشان است و در هر ساعت از روز که بخواهند می توانند کار کنند.
به اندازه کافی منصفانه است، اینطور نیست؟ حتی اگر دوست ندارید زیاد با مردم سروکار داشته باشید، با فریلنسینگ می توانید از کار در حوزه ای که می خواهید لذت ببرید و خوشحال باشید که ابتکار عمل با شماست. زیرا این بهترین چیز برای شماست حتما بخوانید: 14 روش برای بهبود روند تیم
در نوین دوره ای به نام «ایکیگای» داریم.این دوره برای افرادی است که هنوز نمی دانند کجا بروند یا چه چیزی آنها را خوشحال می کند. از آنجایی که افراد زیادی با این موضوع دست و پنجه نرم می کنند، تصمیم گرفتیم این آموزش 40 دقیقه ای را به صورت رایگان در اختیار شما قرار دهیم. برای دانلود این درس به صفحه «ایکیگای: برای چه کار می کنی؟» بروید. برو در فیلم زیر خلاصه ای از مطالب را از زبان استاد تربیتی می شنوید.
به طور کلی برای فریلنسینگ بهتر است از مهارت های نرم شخصی و حرفه ای استفاده کنید تا یک فریلنسر حرفه ای تر باشید، مانند مدیریت زمان، مدیریت برنامه، قدرت مذاکره و بسیاری مهارت های دیگر! ما در 365 کتاب صوتی بهترین کتاب های جهان را که در این سایت نوشته شده است گردآوری کرده ایم و شما را به شنیدن آنها تشویق می کنیم.
در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که برای حرفه ای شدن چه ویژگی هایی باید داشته باشید.
چگونه خود را برای ورود به دنیای فریلنسری آماده کنیم؟
به آنچه می توانید انجام دهید فکر کنید. شاید شما یک نویسنده یا تصویرگر، ریاضیدان، طراح وب، بازاریاب، عکاس، دانشمند یا حتی یک سبد باف هستید! مطمئناً شغلی پیدا خواهید کرد.آیا این کافی است که بدانید واقعا از چه چیزی لذت می برید؟ نقاط قوت شما کجاست؟ فهرستی از تمام کارهایی که فکر می کنید می توانید برای کسب درآمد انجام دهید تهیه کنید.
فقط علایق و مهارت های خود را فهرست نکنید. هر چیزی را که فکر می کنید می توانید بنویسید. هر آنچه در مورد فریلنسرها شنیده اید را فراموش کنید. قبل از شروع کار، به هیچ وجه خود را محدود نکنید.
محصول را کمی بررسی کنید. جدا از این که هر مهارتی جایگاه خود را دارد، باید فناوری مورد علاقه بازار را پیدا کنید. اگر قصد دارید به عنوان یک حرفه ای کار کنید، توصیه ما این است که مهارتی را بیابید که مردم برای آن هزینه بیشتری بپردازند یا حداقل پتانسیل توسعه در زمینه مورد علاقه شما را در آینده داشته باشند. حتماً در مورد بازار کار منطقه ای که در آن مشغول به کار هستید تحقیق کنید.
به عنوان مثال، یک کارمند ارشد نسبت به کسی که در کفشهای آلمانی قرن پانزدهم ماهر است، کار راحتتری پیدا میکند. حتما به خاطر داشته باشید که مردم چقدر حاضرند برای فناوری شما هزینه کنند.همچنین در نظر داشته باشید که آیا می توانید کسب و کار خود را در آینده گسترش دهید یا خیر.
همه چیزهایی را که برای شروع نیاز دارید آماده کنید و قدم اول را محکم بردارید. اگر می خواهید به عنوان مشاور محتوا کار کنید، مطمئن شوید که یک کامپیوتر خوب و سالم و اینترنت پر سرعت دارید. یا اگر می خواهید عکس بگیرید، دوربین خود را بررسی کنید. اگر می خواهید کار حسابداری انجام دهید، نرم افزارهای تخصصی موجود در این زمینه را یاد بگیرید. همچنین اگر نمی توانید از عهده فورس ماژور برآیید، بهتر است درخواست خود را نپذیرید.
به عنوان یک فریلنسر، باید روی کار خود سرمایه گذاری کنید. ضرب المثل “پول پول است” را فراموش نکنید.
برنامه ریزی یکی از مهم ترین تکنیک ها در فریلنسری است!
برای خودت برنامه ریزی کن برای هر ساعت کار خود یک نرخ معقول تعیین کنید و البته قیمت رقبای خود را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که هرچه تجربه بیشتری داشته باشید، نرخ ساعتی شما بالاتر خواهد بود.
میزان کار مورد نیاز خود را مشخص کنید، اما برای فردی که تازه کار آزاد را آغاز کرده است، بهتر است برنامه ای داشته باشید تا کارها را به سرعت پیش ببرید.به عنوان مثال، یک پروژه چند ساعت طول می کشد و می توانید چندین پروژه را همزمان تکمیل کنید. در هر صورت، وقتی پروژه های جدیدی را با سیستم انجام می دهید، می توانید مطمئن باشید که چه از نظر مالی و چه از نظر زمانی خسته کننده نخواهند بود.
معلم داشته باش بهترین راه برای یادگیری یک صنعت جدید کمک گرفتن و صحبت با فردی است که در این زمینه متخصص است. شما می توانید چنین افرادی را به روش های مختلف پیدا کنید. از خانواده، دوستان، معلمان، همکاران و غیره خود بپرسید که آیا فردی مستقل را می شناسند.
همچنین می توانید به صورت آنلاین متخصصان این صنعت را بیابید. همچنین، می توانید اتفاقاتی که در سایت خود می افتد را به صورت آنلاین دنبال کنید. جدا از همه دلایل، تنها چیزی که نیاز دارید دیده شدن است.
یک معلم به شما کمک می کند تا ارزش های خود را شناسایی کنید. او به شما نکات و نکاتی را ارائه می دهد و شاید حتی شما را به برخی از مخاطبان خود معرفی کند تا شروع کنید. شما باید به معلم یا مربی نشان دهید که سخت کار می کنید.اطمینان حاصل کنید که قبل از تعهد رسمی به کسی، تحقیقات کافی انجام داده و منابع لازم را جمع آوری کنید.
به یاد داشته باشید که او به شما کمک می کند تا به اهداف خود برسید. پس قدر آنها را بدانید. سخت کار کنید و به آنها نشان دهید که ارزش تلاش آنها را دارید.
چگونه خودمان را مشهور کنیم؟
به نام خود به عنوان یک برند اعتبار بدهید. فراموش نکنید که شما به عنوان یک حرفه ای کسب و کار خود را اداره می کنید. در واقع با معرفی خود محصول خود را ارائه می کنید. به این فکر کنید که چه چیزی شما را از رقبا متمایز می کند. خنده دار است آیا واقعا موثر است؟ آیا سابقه تحصیلی قوی دارید؟ از هر یک از ویژگی هایی که می خواهید به نفع خود استفاده کنید حتما بخوانید: آموزش تصویری نصب Google Analytics برای تجزیه و تحلیل سایت
نام و شهرتی که برای خود ساخته اید نه تنها نشان دهنده آغاز شما خواهد بود. خدمات آنلاین شما، کارت ویزیت شما و در نهایت هر چیزی که از طریق آن با مشتریان خود ارتباط برقرار می کنید هویت شما خواهد بود.
بهره بردن. وقتی تازه شروع به کار می کنید، احتمالاً نمونه کار زیادی برای نشان دادن به مشتریان خود نخواهید داشت.پس بهتر است به جای اینکه به دنبال نوشتن رزومه باشید، از هر فرصتی برای نشان دادن توانایی های خود استفاده کنید. همچنین مایل به انجام کارها با قیمت ارزان تر یا حتی رایگان باشید! تجربه ای که از این شغل به دست می آورید به شما کمک می کند در آینده توانایی بیشتری داشته باشید. افراد ضعیف فرصتی برای انتخاب ندارند، اما به یاد داشته باشید که بسیاری از فریلنسرها از صفر شروع می کنند.
کسب و کار خود را به صورت آنلاین گسترش دهید. یک وب سایت برای خود راه اندازی کنید و در شبکه های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، لینکدین و … فعال باشید. هرچه افراد سریعتر به شما دسترسی داشته باشند، برای شما بهتر است. زمانی که برای کار درخواست می دهید یا رزومه ارسال می کنید، می توانید از لینک های پلتفرم های مختلف برای معرفی خود استفاده کنید. این به کارفرمایان اجازه می دهد تا پیشینه شما را به راحتی بررسی کنند.
اهمیت انجام این کارها در این است که همه فرصت های شغلی را سر راه شما قرار می دهد. حتی اگر در ابتدا پول زیادی به دست نیاورید، حداقل برای تجربه ای که به دست می آورید ارزشش را دارد.برای کار بجنگ در دنیای فریلنسرها به کسی پول می دهند که باهوش، مصمم و رقابتی باشد (فریلنسر این را به شما خواهد گفت!). فقط به این دلیل که شما یک وب سایت یا نام تجاری شخصی دارید به این معنی نیست که کارفرمایان شما را پیدا خواهند کرد. ارائه و دوباره فراهم کنید. هر چه بیشتر پیشنهاد انجام کارها را بدهید، احتمال پذیرفته شدنتان بیشتر است. شما باید تلاش کنید تا به مشاغل مورد نظر خود برسید.
آیا به دنبال طرحی جامع برای نمایشگر دیجیتال خود هستید بسته های ما به شما کمک می کند تا در اینترنت ایران موثر و پایدار باشید برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید اطلاعات بیشتر… 41897070-021 داخلی.
چگونه خودمان را فعال تر کنیم؟
پروژه های خود را به صورت حضوری یا آنلاین دریافت کنید. وقتی کار با اولین مشتری خود را شروع می کنید، آنها را غرق نکنید. تا جایی که می توانید تلاش کنید! در انجام کارها خلاق باشید و همه جنبه های کار را با نگرش خوب بپذیرید، زیرا در تلاش هستید تا خود را بسازید، تجربه کسب کنید تا بتوانید مشاغل پردرآمدتری پیدا کنید.
از کسب و کار خود دفاع کنید و به مشتریان توضیح دهید که چرا خدماتی که ارائه می دهید برای آنها سودمندتر است.نامه پوششی و رزومه خود را به وب سایت هایی که به طور منظم با آنها کار می کنید یا می خواهید شما را استخدام کنند ارسال کنید. از Google برای یافتن مشاغل خالی که به خدمات خاصی نیاز دارند، استفاده کنید.
برای یافتن پروژه های جالب از وب سایت هایی مانند پونیشا و خودت انجام بده. این وب سایت ها هر روز پروژه های زیادی را به اشتراک می گذارند. هرگز قدرت اینترنت را دست کم نگیرید! اگر می توانید با شرکت های خارجی همکاری کنید، Upwork، Toptal، Elance، iFreelanc، Craigslist، Project4hire، Demand و Media را از دست ندهید. این وب سایت ها را هر روز بررسی کنید تا با شرایط شغلی جدید به روز بمانید.
قدر چیزهای کوچک را بدانید. وقتی هنوز تازه کار آزاد هستید، مشاغل کم درآمد ممکن است بهترین چیز برای شما باشد. بسیاری از فریلنسرهای باتجربه می توانند کارهای کوچک را نادیده بگیرند، بنابراین باید به آن وظایف پایبند باشید.
یک پیام شخصی به کارفرما بفرستید که علاقه واقعی خود را به این کار، هر چقدر هم که کوچک باشد، ابراز کنید. هنگامی که اولین پروژه خود را تکمیل کردید، می توانید یک سابقه خوب برای خود ایجاد کنید و در نتیجه یک نمونه کار داشته باشید.خودتان را مجبور به کار کنید، حتی اگر پروژه ای در دست ندارید! ممکن است در چنین مواقعی (یا حتی در حین کار) خسته و افسرده باشید، اما در چنین مواقعی باید ثابت کنید که سرسخت هستید.
چیزهایی را بیابید که وب سایت شما را بهبود می بخشد، در رویدادها شرکت کنید، کارهای خوب در جامعه انجام دهید، به طور خلاصه، بیکار بمانید! محتوا ایجاد کنید، مشتری پیدا کنید و خودتان بازاریابی کنید. وقتی روی موفقیت های خود استراحت می کنید، در واقع مشتریان بالقوه زیادی را از دست می دهید و همچنین مهارت های خود را هدر می دهید.
با دقت برنامه ریزی کنید. کار به عنوان فریلنسر به شما امکان می دهد در خانه بمانید. در عین حال، خطر از دست دادن زمان نیز وجود دارد. یک برنامه برای خود تنظیم کنید و به آن پایبند باشید!
مهمترین مزیت ساخت برنامه خود این است که می توانید سلیقه شخصی خود را به آن اضافه کنید. وقتی یک ساعت دور میشوید، میتوانید بهترین حالت را داشته باشید یا وقتی ده ساعت پشت میز روی یک پروژه خاص مینشینید، میتوانید بهترین حالت را داشته باشید.همه چیز به آن بستگی دارد. مهم است که با طرح همراه باشید.
مطمئن شوید که زمان کافی برای بررسی کار، دریافت بازخورد از کارفرما و انجام هرگونه تنظیمات لازم دارید. پایبندی به یک برنامه زمانی که رئیس خود هستید کمتر مشکل ایجاد می کند، اما زمانی که کار را به موقع انجام ندهید دشوارتر است. وقتی زمان خود را به خوبی مدیریت کنید، قادر خواهید بود کیفیت بالاتری تولید کنید که شما را به انجام کارهای بیشتر سوق می دهد.
انتقاد را با دانش بپذیرید. فریلنسرها اغلب برای چندین کارفرما کار می کنند، به این معنی که آنها باید سبک کاری خود را با شرایط جدید تطبیق دهند. اما در طول فرآیند کار، گاهی اوقات ممکن است درگیری هایی ایجاد شود. وقتی کارفرما به شما بازخورد می دهد، خوشحال باشید و بازخورد خود را بپذیرید. آنها شما را استخدام کردند تا کارشان را انجام دهید، پس هر کاری می گویند انجام دهید.
پل های پشت سرت را خراب نکن. هنگامی که شما خوداشتغالی هستید، داشتن ارتباطات قوی و سابقه درخشان بسیار مهم است. مهم نیست چه اتفاقی می افتد، پس از آن پل را خراب نکنید! زیرا به عنوان یک فریلنسر، شما رئیس خود هستید.بنابراین چهره کسب و کار شماست.
وقتی نمی توانید خود را به مردم معرفی کنید، گرفتن پروژه از آنها بسیار دشوار است و برعکس، زمانی که سابقه کاری ضعیفی دارید، نمی توانید خود را به دیگران معرفی کنید. هنگامی که کارفرمایان و مشتریان خود را خوشحال کردید، خواهید دید که چگونه پیشنهادات شغلی هجوم خواهند آورد.
یک فریلنسر موفق کسی است که روی خود سرمایه گذاری می کند تا مهارت های خود را در همه زمینه ها بهبود بخشد. در همین راستا، می توانید به صفحه آموزش توسعه شخصی نیز بروید و از مقالات، آموزش ها و ویدیوهای مفید رایگان موجود در آن بهره ببرید.
مزایا و معایب فریلنسینگ
خوب، ما به قسمتی می رویم که منتظرش بودید. همین، مزایا و معایب فریلنسینگ! حتما بخوانید: نحوه ایجاد لینک در ترافیک تبلیغاتی
در زیر هفت مزایا و معایب فریلنسینگ آورده شده است، هدف از نوشتن این مقالات کمک به افرادی است که امیدوارند به استقلال مالی دست یابند. ما مزایا و معایب حرفه ای شدن را برای شما توضیح خواهیم داد تا بتوانید در زندگی کاری خود تصمیمات بهتری بگیرید.اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر درآمد کسب کنید، بهتر است ابتدا با مزایا و معایب آن آشنا شوید و نکات را به دقت بسنجید زیرا این تصمیم تاثیر بسزایی (مثبت یا منفی) در زندگی شما خواهد داشت. تصمیم فریلنسر شدن را نپذیرید زیرا بدون شک تاثیرات زیادی بر زندگی شخصی و خانواده شما خواهد داشت.
اگر یک حرفه ای موفق باشید، مطمئناً شما و خانواده تان تأثیر مثبت آن را خواهید دید، اما موفقیت معمولاً یک شبه اتفاق نمی افتد. بنابراین، از هم اکنون خود را برای رویدادهای چالش برانگیز آماده کنید. فریلنسری به عنوان شغل دوم نیز طرفداران زیادی دارد. به این ترتیب دانش آموزان در تابستان تجربه و مهارت های لازم را کسب می کنند.
به هر حال ورود به دنیای فریلنسری مشکلات و معایبی دارد که مهمترین آنها عدم ثبات شغلی و نبود امنیت مالی است! بر خلاف سایر خدمات، هرگز تضمینی برای دریافت پول توسط مشتری ندارید. از مزایای اشتغال دائمی مانند بیمه، پاداش، مستمری و … بهره مند نمی شوید و پس از توقف کار، هیچ گونه حمایت مالی نخواهید داشت.
حتی ممکن است بدون در نظر گرفتن تجربه، مهارت و تحصیلات، دستمزد کمتری نسبت به همکاران خود دریافت کنید.از طرف دیگر، چون خود همه کاره است، تمام مسئولیت ها بر عهده شماست و فقط باید مشتری، ناشر و پروژه را پیدا کنید.
به هشدارها و هشدارهای کسانی که اطلاع چندانی در این مورد ندارند توجه کنید. با نگاهی به مزایا و معایب فریلنسینگ و مقیاس آنها، تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید وقت خود را صرف آن کنید یا خیر!
مزایا و معایب در مشاغل مختلف متفاوت است. اما اصول همه یکسان است.
مزایای فریلنسر شدن
1. آزادی انتخاب کارفرما
در اوقات فراغت خود، پروژه هایی را خواهید یافت که به راحتی می توانید از عهده آنها برآیید. با این حال، اگر چیزی وجود دارد که شما را آزار می دهد، قطعا آن پروژه برای شما مناسب نیست.
با هر فریلنسری که صحبت می کنید به شما می گوید که نمی خواهد به عنوان اولین پروژه با قیمت پایین کار کند. زمانی که فریلنسر برای اولین بار معرفی شد، فریلنسرها قرار بود خودشان در مورد پروژه هایی که می خواهند انجام دهند تصمیم بگیرند، اما اگر فریلنسر نخواست کاری را که فریلنسر از او خواسته انجام دهد چه می شود؟
در چنین شرایطی به کارفرما بگویید که نمی خواهید این کار را انجام دهید.فقط در این صورت شما وظیفه خود را به عنوان یک حرفه ای انجام داده اید زیرا رئیس خود هستید! (شماره 3 را بخوانید)
2…
پاسخ بگذارید