کاربری که می خواهد سایت شما را باز کند مانند یک کودک گرسنه است که نمی خواهد منتظر غذا بماند. نه حتی یک ثانیه! مهم نیست که غذا چقدر خوشمزه یا زیبا باشد. اکنون مصرف کننده از شما می خواهد که نیاز او را در کمترین زمان ممکن برطرف کنید. اگر نمی توانید، آنگاه به نقطه سرعت رقیب شما می رسد.
بنابراین چگونه بفهمیم که سایت ما به اندازه کافی سریع است؟ با تست سرعت سایت اما به روش درست.
مهم نیست سرعت سایت شما روی دستگاه یا تلفن همراه شما چقدر است، به این معنی نیست که مشکلی وجود ندارد.
در این مقاله ابتدا روش های صحیح تست سرعت سایت را یاد می گیریم سپس راهکارهایی برای بهبود و افزایش سرعت سایت ارائه می دهیم.
بهترین ابزار تست سرعت سایت
روش ها و ابزارهای زیادی برای تست سرعت سایت وجود دارد. 4 ابزار ارائه شده در زیر اولا رایگان هستند، ثانیاً در بسیاری از زمینه هایی که در زیر توضیح داده شده بهتر و مفیدتر هستند.
1. تست های سرعت صفحه
PageSpeed Insights یکی از ابزارهای رایگان گوگل برای آزمایش سرعت سایت و سنجش تجربه کاربر است. در ادامه به جای نام کامل از مخفف آن یعنی PSI استفاده می کنیم.شاخص های PSI برای اندازه گیری سرعت وب سایت و تجربه کاربری بر اساس استانداردهای گوگل است. یعنی همان شاخص هایی که گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها استفاده می کند.
هر کدام از این شاخص ها دارای ارزش و وزنی هستند، مانند تأثیر فعالیت های گزارش دهی مدارس بر معدل. به عنوان مثال، اگر یک درس ریاضی دارای ضریب 4 باشد، به این معنی است که تأثیر آن چهار برابر یک درس ورزشی با ضریب 1 است. اندازه اثر شاخص ها در PSI با نسبت تعیین می شود و در نهایت، از محاسبه ای که همه شاخص ها را در نظر می گیرد به عددی بین 1 تا 100 می رسیم. این امتیاز سرعت شما است که برای دستگاه های تلفن همراه و رایانه های شخصی به طور جداگانه در بالای گزارش گزارش می شود. هر چه تعداد گزارش شده بیشتر باشد، سرعت و تجربه کاربری وب سایت شما بهتر است.
در قسمت های بعدی به تفصیل در مورد این گزارش و نحوه استفاده از آن برای افزایش و بهبود سرعت سایت توضیح می دهیم.
2. Gtmetrix
دومین و پرکاربردترین ابزار تست سرعت سایت GT Metrics است. GTMetrix سه امتیاز نهایی را بر اساس سه روش اندازه گیری مختلف برای سرعت وب سایت گزارش می کند.
این سه عدد که با کادر قرمز مشخص شده اند را به ترتیب در تصویر بعدی توضیح می دهیم.1. اندازه گیری سرعت صفحه
امتیاز PageSpeed به صورت درصد بیان می شود و بر اساس همان سرویس تست سرعت گوگل (مانند تست PSI) است. در نتیجه، روش اندازه گیری عملکرد وب سایت در Metric GT کمی دستکاری شده است.
GT metrics همچنین مقیاسی بر اساس حروف لاتین (A, B, C,…) به این فصل اضافه کرده است.
2. امتیاز YSlow
روش YSlow بر اساس 23 شاخص عملکرد است که یاهو برای اندازه گیری سرعت و عملکرد وب سایت ها استفاده می کند. این 23 شاخص وزن و تأثیرات متفاوتی بر امتیاز نهایی دارند. معمولاً عددی که از این طریق به دست می آورید کمی با امتیاز PageSpeed تفاوت دارد.
3. زمان بارگذاری کامل
این اندیکاتور از نظر زمانی گزارش می شود و نشان می دهد که چقدر طول می کشد تا وب سایت به طور کامل بارگذاری شود. این زمان ممکن است بیشتر از تجربه شما باشد زیرا GT Metrics در این فهرست زمان بارگذاری صفحه را در نظر می گیرد و به مدت 2 ثانیه هیچ ارتباطی با اینترنت برقرار نمی کند.یعنی ممکن است وب سایت A به طور کامل باشد. بارگذاری شده است، اما همچنان در حال دریافت فایل ها یا ارتباط با سرور است. هر زمان که این اتصال قطع شود به این معنی است که صفحه پر شده است.
3. وب سایت
سومین ابزار کاربردی برای تجزیه و تحلیل و بهبود سرعت سایت، webtest است.با استفاده از این سرویس رایگان می توانید بررسی کاملی از زمان بارگذاری و عوامل موثر بر کاهش سرعت وب سایت داشته باشید.
در نتیجه ترافیک صفحه وب جامع و تخصصی است. با این ابزار می توانید مشکلات امنیتی، تصاویر بزرگ، منابع اضافی، فرآیندهای وقت گیر و سایر مشکلات احتمالی را پیدا کنید حتما بخوانید: این نماد چیست و چگونه آن را دریافت کنیم؟
تست سرعت و عملکرد این سرویس بر اساس روش Google Page Speed می باشد.
4. کنسول را پیدا کنید
می دانید که وظیفه اصلی کنسول جستجو تست سرعت وب سایت نیست. کنسول جستجو ابزاری برای سنجش عملکرد و دیده شدن یک وب سایت در نتایج گوگل است. ادامه مطلب…
اما در آخرین بهروزرسانی کنسول جستجو، گوگل گزارش جدیدی به نام Core web vitals اضافه کرد که به طور منظم سرعت وبسایت را بر اساس همان روش Google Page Speed اندازهگیری و گزارش میکند.
اعداد پیچیده ای در این گزارش وجود ندارد. فقط سه نقطه ضعف دارد، نیاز به بهینه سازی و سطوح خوب دارد.
کدام ابزار تست سرعت میدانی بهتر و دقیق تر است؟
قبل از استفاده از هر ابزاری باید چند نکته مهم در مورد تست سرعت سایت بدانید.
اگر یک وب سایت بزرگ و سنگین با اینترنت پرسرعت و با کیفیت باز کنید، ممکن است یک ثانیه طول بکشد تا به طور کامل بارگذاری شود.اما کاربری که به هر دلیلی می خواهد این سایت را با اینترنت ضعیف و کند باز کند ممکن است 30 ثانیه صبر کند. همچنین در نظر بگیرید که عواملی مانند قطع شدن شبکه اینترنت می تواند این تجربه را بدتر کند.
نکته مهم بعدی تست تمامی صفحات سایت است. اگر یک صفحه (مانند صفحه اصلی) خیلی سریع باشد، نباید معیار کل وب سایت باشد. همه صفحات یا مراحلی که کاربر دنبال می کند باید سریع باشد، نه فقط یک صفحه.
بنابراین برای تست سرعت سایت باید 3 روش مجزا در نظر بگیرید:
با کامپیوتر و اتصال اینترنت خود تست کنید
تست با سرور (کامپیوتری با سخت افزار قدرتمند و همیشه متصل به اینترنت با پهنای باند بالا)
میانگین سرعت سایت را از جمعیت زیادی از کاربران تست کنید
در هر یک از این موقعیت ها می توان به نتایج متفاوتی دست یافت، اما در نهایت سرعت کلی و تجربه کاربری وب سایت شما مهم است. یعنی همان تستی که PSI انجام می دهد.
اولین شروع باید با گزارش سایت PSI و گزارش Core web vitals در کنسول جستجو باشد، زیرا گوگل نیز برای اندازه گیری سرعت و تجربه کاربری سایت و تأثیرگذاری بر رتبه سایت ها، همین را می خواند.اگر بتوانید وب سایت خود را برای این آزمون بهینه کنید، مطمئن باشید که در آزمون با ابزارهای دیگر نتایج خوبی کسب خواهید کرد.
اولویت دوم با تست هایی است که با سرور انجام می دهید. می توانید این تست ها را در فواصل زمانی مختلف تکرار کنید. بخشی از گزارش Gtmetrix بر اساس این روش است. همچنین می توانید سروری را که می خواهید تست کنید انتخاب کنید و حتی می توانید سرعت پایین اینترنت را شبیه سازی کنید.
آخرین اولویت با آزمایش هایی است که از طریق رایانه شخصی و اتصال به اینترنت خود انجام می دهید. این تست ها برای یافتن دلایلی که باعث کاهش سایت می شوند مفید هستند، اما نتیجه همیشه دقیق نیست. تست های انجام شده با ابزار Google Lighthouse از این روش است.
خوب، حالا که می دانیم چگونه سرعت سایت را تست کنیم، بیایید ببینیم از این گزارش ها چه چیزی به دست می آوریم. از این گزارش ها می خواهیم بدانیم مشکل از کجاست و آن را برطرف کنیم.
سرعت فضا چقدر است؟
وقتی می گوییم سرعت سایت به معنای سرعت بارگذاری و سرعت رسیدن کاربر به هدف است. به عنوان مثال اگر صفحه اول سایت خیلی سریع باز می شود، اما بارگذاری کامل صفحه گالری محصولات 10 ثانیه طول می کشد، به این معنی است که سایت شما اصلا سریع نیست.سرعت هر صفحه به عناصر موجود در آن مانند تصاویر، افکت ها، اطلاعات مورد نیاز برای پردازش و … بستگی دارد. اما وقتی در مورد سرعت کل سایت صحبت می کنیم، عواملی مانند سرعت سرور و کش مطرح می شوند.
بنابراین سرعت کلی فضایی یک مفهوم جامع است. زمانی که کاربر آدرس سایت شما را در مرورگر خود تایپ می کند و پس از بازدید از چند صفحه به صفحه خرید (هدف) منتقل می شود، بیشترین تاثیر را روی سرعت سایت دارد.
چرا سرعت میدان مهم است؟
به طور کلی دو دلیل برای اهمیت سرعت سایت داریم:
آیا تو
تجربه ی کاربر
تاثیر سرعت سایت بر سئو سایت
سرعت سایت از دو جنبه بر سئو سایت تاثیر می گذارد. حتما بخوانید: معرفی +20 سایت برای دانلود رایگان عکس اما با کیفیت بالا.
در بسیاری از به روز رسانی ها و تاییدیه های مهم، گوگل اعلام کرد که سرعت سایت یکی از فاکتورهای رتبه بندی است. اولین به روز رسانی در سال 2010 تعداد کمی از وب سایت ها را تحت تأثیر قرار داد و دومین به روز رسانی سریع متمرکز در سال 2018 تعداد زیادی از سایت ها و نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد.
تاکید گوگل بیشتر بر ایجاد یک تجربه کاربری خوب است. سرعت سایت نیز بخشی از یک تجربه کاربری خوب است.پس به طور کلی اگر سایت کندی داشته باشید، احتمال رسیدن به رتبه های برتر کاهش می یابد.
دومین اثر سرعت سایت بر سئو در سطح نمایه سازی اتفاق می افتد. وقتی رباتهای گوگل صفحهای از وبسایت شما را کشف میکنند یا خودتان به گوگل در مورد وجود یک سایت و یک صفحه جدید میگویید، رباتهایی که صفحه را بررسی میکنند وارد میشوند. مدت زمانی که ربات ها در هر صفحه صرف می کنند محدود است. هر ربات گوگل چند دقیقه ای را صرف اسکن و نمایه سازی محتوای یک صفحه نمی کند. هنگامی که یک صفحه در یک بار بازدید از ربات به طور کامل دانلود نمی شود، ربات در جلسات بعدی به کار خود ادامه می دهد تا صفحه به طور کامل دانلود شود.
در کنسول جستجوی گوگل، گزارشی به نام Crawl Stats وجود دارد که نشان می دهد ربات های گوگل چقدر زمان صرف خزیدن در صفحات سایت کرده اند. به طور خلاصه این زمان (در میلی ثانیه) به این معنی است که به زودی صفحات جدید یا به روز شده در نتایج جستجوی گوگل پیدا می شوند.
یافتن شغل سودآور در اینترنت بهترین راه را در فرصت های اینترنتی برای مشاوره رایگان به شما نشان می دهیم، هم اکنون با ما تماس بگیرید شروع می کنم 021-58438 داخلی 1
تاثیر سرعت بر تجربه کاربر
شرط می بندم شما هم مثل من بین دو وب سایت فروش بلیط اتوبوس و هواپیما با قیمت های یکسان، می خواهید از سریع ترین سایت خرید کنید.به خصوص زمانی که چند دقیقه بیشتر وقت ندارید و می خواهید هر چه زودتر بلیط خود را تهیه کنید.
این یک مثال ساده است، اما بسیاری از اوقات افت سایت یک شرکت به طور ناخودآگاه باعث می شود که ما احساس ناامیدی کنیم و تجربه بدی با آن سایت یا برند داشته باشیم. در بیشتر موارد، اگر باز شدن یک سایت خیلی طول بکشد، به سادگی برگه را می بندیم و به سایت دیگری می رویم.
به همین سادگی، تاخیر در بارگذاری سایت می تواند باعث از دست دادن بازدیدکنندگان، مشتریان و در نتیجه کاهش درآمد شود. اگر باور نمی کنید بد نیست بدانید که طبق تحقیقات انجام شده توسط آمازون، به ازای هر 100 میلی ثانیه (0.1 ثانیه) تاخیر در بارگذاری سایت، 1 درصد فروش کمتری رخ می دهد.
همچنین، طبق تحقیقات گوگل، بازدیدکنندگان در سایت های سریع (که کمتر از 5 ثانیه طول می کشد) 70 درصد بیشتر در مقایسه با سایت های کند (که تا 19 ثانیه برای بارگذاری طول می کشد) در صفحه می مانند. از طرفی در سایت های سریع، نرخ پرش 35 درصد کمتر است.
نرخ تبدیل یعنی:
کاربر را به آنچه می خواهید تغییر دهید. به طور خلاصه، وقتی یک کاربر در سایت شما قرار می گیرد، می خواهید کاری انجام دهد.به عنوان مثال، یک سفارش خرید را تکمیل کنید یا در خبرنامه مشترک شوید. میزان موفقیت شما در تبدیل آن به آنچه انتظار دارید، توسط نرخ تبدیل تعیین می شود. (ادامه مطلب…)
نرخ پرش یعنی:
کاربر پس از مشاهده صفحه اول وارد صفحه وب سایت شما می شود و بدون کلیک بر روی صفحه دیگری از وب سایت شما خارج می شود. این عبارت به این معنی است که کاربر بدون علاقه به خواندن مطالب بیشتر و بدون دیدن صفحات دیگر سایت را ترک می کند. (ادامه مطلب…)
سرعت سایت را با PageSpeed Insights تست کنید
همانطور که گفته شد اولین و مهمترین تستی که باید در نظر گرفته شود PSI است. آدرس هر صفحه ای را که می خواهید سرعت آن را اندازه گیری کنید وارد کنید و سپس روی دکمه ANALYZE کلیک کنید. اگر گزارش باز نشد یا ارور داد، آی پی خود را تغییر دهید. حتما بخوانید: رتبه الکسا چیست؟
پس از اتمام تست، گزارشی مانند تصویر زیر مشاهده خواهید کرد. این گزارش شامل دو بخش مجزا برای موبایل و دسکتاپ می باشد.
در ادامه گزارش سه بخش زیر را مشاهده خواهید کرد:
الف) ترافیک سایت یا واقعی (داده های سایت)
این گزارش بر اساس دادههای واقعی جمعآوریشده از مرورگر کروم و بازدید کاربران از همان صفحهای است که آدرسی که وارد کردهاید.برای مثال اگر وارد صفحه اول شوید، گزارش فقط مربوط به آن صفحه است. مرورگر Chrome به طور خودکار اطلاعات مربوط به تجربه کاربر را از وب سایت ها به سرورهای Google ارسال می کند. البته میتوانید ارسال این اطلاعات را از تنظیمات کروم متوقف کنید.
ب) گزارش آزمایشگاهی (داده های آزمایشگاهی)
اطلاعات آزمایشگاهی با تجزیه و تحلیل سایت شما به دست می آید و ربطی به تجربه کاربری ندارد. در قسمت Data Lab نتیجه به دست آمده برای هر شاخص در مقابل شما نوشته می شود. گزارش آزمایشگاه بر اساس بارگذاری شبیه سازی شده صفحه است. در این آزمون فقط اعداد مربوط به آزمون برگزار شده در آن زمان اعلام می شود. به همین دلیل، هر بار که در آزمون شرکت می کنید، ممکن است اعداد نشان داده شده متفاوت باشند.
ج) گزارش کل وب سایت (خلاصه اولیه)
گزارش کل وب سایت مانند گزارش سایت مبتنی بر داده های جمع آوری شده از کاربران واقعی است، اما میانگین تمام صفحات وب سایت است، نه فقط صفحه ای که آدرس آن را تایپ کرده اید.
در ادامه به معرفی هر یک از مراجع استفاده شده در این گزارش می پردازیم.
تصویر زیر نتیجه تست سرعت وب سایت در نسخه دسکتاپ را نشان می دهد.همانطور که می بینید گوگل به این صفحه امتیاز 84 داده است. 84 امتیاز بدی نیست و نشان می دهد که پورتال از نظر گوگل سرعت متوسط (نزدیک به خوب) دارد.
به طور کلی، اگر امتیاز سرعت سایت شما در این آزمون بالاتر از 90 باشد، به این معنی است که سایت شما سریع است. اگر این امتیاز بین 50 تا 90 باشد، به این معنی است که سرعت سایت شما متوسط است و فقط باید تغییراتی برای بهبود آن ایجاد کنید. اگر امتیاز سایت شما زیر 50 باشد یعنی سایت شما بسیار کند است!
در ادامه صفحه گوگل اطلاعات تکمیلی و راهکارهایی برای افزایش سرعت در قسمت های مختلف به شما می گوید. اما قبل از آن، خوب است ببینیم این اعداد و نمودارهای رنگی به چه معنا هستند؟
حتی اگر سریع ترین سایت دنیا را داشته باشید، ممکن است این قسمت را از دست بدهید! چرا؟
زیرا در کسب اطلاعات مکانی تنها سرعت مکانی نیست که تعیین می شود. سرعت اینترنت کاربران بر تجربه کاربری آنها تأثیر می گذارد، در Google Chrome ذخیره می شود و در تجزیه و تحلیل سایت گنجانده می شود.
در تصویر بالا می بینید که گوگل می گوید در 30 روز گذشته سرعت صفحه در مقایسه با سایر صفحات گزارش تجربه کاربری ما در گوگل کروم کند ارزیابی شده است.در این قسمت دو نمودار سه رنگ به نام های FCP و FID داریم که حرفی برای گفتن دارند.
FCP یا Fill First Content
به عبارت ساده، وقتی آدرس وب سایتی را در مرورگر خود تایپ می کنید، ابتدا صفحه مرورگر خالی و سفید است. مدت زمانی که طول می کشد تا اولین تغییر بصری در صفحه انجام شود (فاصله زمانی بین کلیک روی صفحه کلید برای تایید آدرس فیلد مورد نظر و دریافت اولین بایت اطلاعات فیلد از DOM) FCP نامیده می شود.
FID یا اولین تاخیر ورودی
به لحظه ای اشاره دارد که کاربر اولین تعامل را با سایت دارد. اولین تعامل می تواند کلیک کردن روی یک پیوند، لمس یک دکمه یا هر عملی باشد که باعث می شود مرورگر پاسخ دهد.
اکنون که معنی و عملکرد هر دو نمودار را می دانید، بیایید ببینیم هر رنگ چه چیزی را نشان می دهد.
رنگ قرمز درصد کاربرانی است که FID و FCP کند را تجربه می کنند. معمولا زمان بالاتر از 2.5 ثانیه کند در نظر گرفته می شود و با رنگ قرمز محاسبه می شود.
رنگ نارنجی نشان دهنده درصد کاربرانی است که سرعت متوسط را تجربه می کنند. میانگین بین 1 تا 2.5 ثانیه است.
رنگ سبز نشان دهنده درصد کاربرانی است که سرعت خوبی را تجربه کرده اند.زمان های زیر 1 دقیقه در دسته سبز فوق سریع قرار دارند.
سرعت ایندکس یا سرعت ایندکس صفحه
میانگین زمانی است که طول می کشد تا یک قطعه محتوا (به عنوان مثال یک تصویر) ارائه شود. بهتر است این زمان کمتر از 1250 میلی ثانیه باشد.
TTI یا Time to Interactive
بارگذاری صفحه یک پدیده یک شبه نیست. بارگذاری صفحه تجربه ای است که هیچ معیاری نمی تواند آن را به دقت اندازه گیری کند. بارها بارگذاری یک صفحه روی تجربه کاربر تأثیر می گذارد و باعث می شود کاربر احساس کند صفحه کند یا سریع است.
TTI به ما می گوید چه زمانی صفحه کاملاً برای تعامل آماده است. حال ممکن است بپرسید که تعامل سایت از کجا می آید؟ در پاسخ باید بگویم که 3 چیز معمولا زمان TTI را تعیین می کند:
زمانی که صفحه دارای محتوای مفید یا معنادار برای نمایش است. (این با محتوای اصلی اندازه گیری می شود.)
اکثر بخش ها در یک صفحه نمایش داده می شوند.
صفحه در کمتر از 50 میلی ثانیه به درخواست کاربر پاسخ می دهد.
کل زمان بلوک
این نشانگر به معنای فاصله زمانی بین FCP و TTI است.یعنی کاربر دکمه، بنر، عنوان یا لینک را می بیند، اما با کلیک روی آن هیچ اتفاقی نمی افتد، زیرا قبل از اینکه آماده تعامل باشد، مسدود شده است. در طول این بازه زمانی، مرورگر کاربر در حال انجام کاری در پس زمینه است که تا زمانی که کار جدیدی به پایان نرسد، آن را شروع نمی کند.
هر چه این زمان بیشتر باشد، کاربر باید بیشتر منتظر بماند و چندین بار کلیک کند تا متوجه شود آیا عملیات مورد نظر انجام می شود یا خیر.
بزرگترین مطالب را پر کنید
نشانگر “بزرگترین نمایش محتوا” مدت زمانی را که طول می کشد تا بزرگترین محتوای صفحه (تصویر، ویدئو یا متن) ظاهر شود را اندازه گیری می کند. اگر صفحه ای دارای ویدیو باشد و محتوای اصلی صفحه ویدیو باشد، کاربر به آن نیاز دارد. اگر کل صفحه سریع است اما ویدیو زمان زیادی می برد، به این معنی است که کاربر باید مدت زیادی منتظر بماند.
این محتوا می تواند متن یا تصویر باشد.
خلاصه راه اندازی پویا
این شاخص بر روی تجربه کاربر و پس از بارگذاری تمرکز دارد.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که صفحه ای را باز کرده اید و می خواهید روی دکمه یا لینکی کلیک کنید، اما در همان لحظه تبلیغی ظاهر می شود یا موقعیت دکمه تغییر می کند و به اشتباه روی چیز دیگری کلیک می کنید.این تجربه بسیار آزاردهنده است زیرا کاربر را به صفحه دیگری هدایت می کند که نمی خواهد.
برخی از وب سایت ها این کار را عمدا انجام می دهند تا کاربر را وادار به کلیک بر روی تبلیغات یا خرید لینک کنند.
گوگل می گوید این تغییرات در صفحه باید در فواصل زمانی معین تکرار شود تا کاربر بتواند آنها را پیش بینی کند. نحوه محاسبه این شاخص کمی پیچیده است، اما به طور کلی فقط فرض کنید که تغییرات صفحه پس از بارگذاری کامل باید حداقل باشد.
مزایا
گوگل در این قسمت نکاتی را برای افزایش سرعت سایت ارائه می دهد. حتما بخوانید: چگونه در کمترین زمان یک نویسنده حرفه ای شویم؟
در کنار این نکات، عددی در هر ثانیه می بینید که نشان می دهد با رعایت این نکته، سرعت سایت شما چقدر افزایش می یابد. آنها
به عنوان مثال، اگر اندازه عکس های صفحه را افزایش دهید، 0.2 ثانیه از زمان بارگذاری صفحه کاهش می یابد و سایت شما سریعتر بارگذاری می شود.
4) تشخیص
در این بخش گوگل سایت شما را تحلیل می کند و برای هر مشکلی که پیدا می کند راه حل ارائه می کند.به عنوان مثال، در مورد اول، گوگل می گوید مطمئن شوید که متن شما در صفحه قابل مشاهده است تا زمانی که فونت بارگذاری شود. همچنین می توانید با کلیک بر روی این گزینه راه حل خود را مشاهده کنید.
5) ممیزی های گذشته
در این بخش، مشکلات موفقیت شما نیز مشخص می شود تا دیگر نگران عیب یابی گوگل نباشید!
برای تکمیل این بخش و دریافت نمای کلی از همه آنچه تاکنون در مورد Google PageSpeed Insights گفته شده است، به تصویر زیر مراجعه کنید.
همانطور که می دانید یک صفحه چندین مرحله را طی می کند تا کامل شود. گوگل این مراحل را یکی یکی ارزیابی می کند و با توجه به اطلاعات بدست آمده از تحلیل خود و گزارش مرورگرهای کاربران، سرعت سایت شما را می سنجد.
نحوه محاسبه سرعت سایت به این صورت است، اکنون وقت آن است که از نتایج این تحلیل استفاده کنیم و سایت خود را سریعتر و سریعتر کنیم. پس در قسمت بعدی با ما همراه باشید.
راهکارهایی برای افزایش سرعت سایت
ببینید، بهینه سازی سرعت سایت گاهی اوقات ساده است و با چند کار ساده قابل انجام است. اما گاهی اوقات همه چیز کمی پیچیده می شود (مراقب باشید، فقط کمی!) و شما نیاز دارید که با مقداری کد سر و کار داشته باشید.جنبه های پیچیده تر مربوط به سئو فنی است که مستقیماً با جنبه های فنی سایت مرتبط است.
به همین دلیل تصمیم گرفتم بهینه سازی سرعت سایت را به دو قسمت ساده و پیشرفته تقسیم کنم. اگر علاقه زیادی به کد و سایت خود ندارید، مطالعه قسمت اول کافی است. اما اگر می خواهید سایت شما با سرعت جت بارگذاری شود، هنوز بخش پیشرفته ای وجود دارد که باید از آن استفاده کنید.کاربری که می خواهد سایت شما را باز کند مانند یک کودک گرسنه است که نمی خواهد منتظر غذا بماند. نه حتی یک ثانیه! مهم نیست که غذا چقدر خوشمزه یا زیبا باشد. اکنون مصرف کننده از شما می خواهد که نیاز او را در کمترین زمان ممکن برطرف کنید. اگر نمی توانید، آنگاه به نقطه سرعت رقیب شما می رسد.
بنابراین چگونه بفهمیم که سایت ما به اندازه کافی سریع است؟ با تست سرعت سایت اما به روش درست.
مهم نیست سرعت سایت شما روی دستگاه یا تلفن همراه شما چقدر است، به این معنی نیست که مشکلی وجود ندارد.
در این مقاله ابتدا روش های صحیح تست سرعت سایت را یاد می گیریم سپس راهکارهایی برای بهبود و افزایش سرعت سایت ارائه می دهیم.
بهترین ابزار تست سرعت سایت
روش ها و ابزارهای زیادی برای تست سرعت سایت وجود دارد. 4 ابزار ارائه شده در زیر اولا رایگان هستند، ثانیاً در بسیاری از زمینه هایی که در زیر توضیح داده شده بهتر و مفیدتر هستند.
1. تست های سرعت صفحه
PageSpeed Insights یکی از ابزارهای رایگان گوگل برای آزمایش سرعت سایت و سنجش تجربه کاربر است. در ادامه به جای نام کامل از مخفف آن یعنی PSI استفاده می کنیم.شاخص های PSI برای اندازه گیری سرعت وب سایت و تجربه کاربری بر اساس استانداردهای گوگل است. یعنی همان شاخص هایی که گوگل برای رتبه بندی وب سایت ها استفاده می کند.
هر کدام از این شاخص ها دارای ارزش و وزنی هستند، مانند تأثیر فعالیت های گزارش دهی مدارس بر معدل. به عنوان مثال، اگر یک درس ریاضی دارای ضریب 4 باشد، به این معنی است که تأثیر آن چهار برابر یک درس ورزشی با ضریب 1 است. اندازه اثر شاخص ها در PSI با نسبت تعیین می شود و در نهایت، از محاسبه ای که همه شاخص ها را در نظر می گیرد به عددی بین 1 تا 100 می رسیم. این امتیاز سرعت شما است که برای دستگاه های تلفن همراه و رایانه های شخصی به طور جداگانه در بالای گزارش گزارش می شود. هر چه تعداد گزارش شده بیشتر باشد، سرعت و تجربه کاربری وب سایت شما بهتر است.
در قسمت های بعدی به تفصیل در مورد این گزارش و نحوه استفاده از آن برای افزایش و بهبود سرعت سایت توضیح می دهیم.
2. Gtmetrix
دومین و پرکاربردترین ابزار تست سرعت سایت GT Metrics است. GTMetrix سه امتیاز نهایی را بر اساس سه روش اندازه گیری مختلف برای سرعت وب سایت گزارش می کند.
این سه عدد که با کادر قرمز مشخص شده اند را به ترتیب در تصویر بعدی توضیح می دهیم.1. اندازه گیری سرعت صفحه
امتیاز PageSpeed به صورت درصد بیان می شود و بر اساس همان سرویس تست سرعت گوگل (مانند تست PSI) است. در نتیجه، روش اندازه گیری عملکرد وب سایت در Metric GT کمی دستکاری شده است.
GT metrics همچنین مقیاسی بر اساس حروف لاتین (A, B, C,…) به این فصل اضافه کرده است.
2. امتیاز YSlow
روش YSlow بر اساس 23 شاخص عملکرد است که یاهو برای اندازه گیری سرعت و عملکرد وب سایت ها استفاده می کند. این 23 شاخص وزن و تأثیرات متفاوتی بر امتیاز نهایی دارند. معمولاً عددی که از این طریق به دست می آورید کمی با امتیاز PageSpeed تفاوت دارد.
3. زمان بارگذاری کامل
این اندیکاتور از نظر زمانی گزارش می شود و نشان می دهد که چقدر طول می کشد تا وب سایت به طور کامل بارگذاری شود. این زمان ممکن است بیشتر از تجربه شما باشد زیرا GT Metrics در این فهرست زمان بارگذاری صفحه را در نظر می گیرد و به مدت 2 ثانیه هیچ ارتباطی با اینترنت برقرار نمی کند.یعنی ممکن است وب سایت A به طور کامل باشد. بارگذاری شده است، اما همچنان در حال دریافت فایل ها یا ارتباط با سرور است. هر زمان که این اتصال قطع شود به این معنی است که صفحه پر شده است.
3. وب سایت
سومین ابزار کاربردی برای تجزیه و تحلیل و بهبود سرعت سایت، webtest است.با استفاده از این سرویس رایگان می توانید بررسی کاملی از زمان بارگذاری و عوامل موثر بر کاهش سرعت وب سایت داشته باشید.
در نتیجه ترافیک صفحه وب جامع و تخصصی است. با این ابزار می توانید مشکلات امنیتی، تصاویر بزرگ، منابع اضافی، فرآیندهای وقت گیر و سایر مشکلات احتمالی را پیدا کنید حتما بخوانید: این نماد چیست و چگونه آن را دریافت کنیم؟
تست سرعت و عملکرد این سرویس بر اساس روش Google Page Speed می باشد.
4. کنسول را پیدا کنید
می دانید که وظیفه اصلی کنسول جستجو تست سرعت وب سایت نیست. کنسول جستجو ابزاری برای سنجش عملکرد و دیده شدن یک وب سایت در نتایج گوگل است. ادامه مطلب…
اما در آخرین بهروزرسانی کنسول جستجو، گوگل گزارش جدیدی به نام Core web vitals اضافه کرد که به طور منظم سرعت وبسایت را بر اساس همان روش Google Page Speed اندازهگیری و گزارش میکند.
اعداد پیچیده ای در این گزارش وجود ندارد. فقط سه نقطه ضعف دارد، نیاز به بهینه سازی و سطوح خوب دارد.
کدام ابزار تست سرعت میدانی بهتر و دقیق تر است؟
قبل از استفاده از هر ابزاری باید چند نکته مهم در مورد تست سرعت سایت بدانید.
اگر یک وب سایت بزرگ و سنگین با اینترنت پرسرعت و با کیفیت باز کنید، ممکن است یک ثانیه طول بکشد تا به طور کامل بارگذاری شود.اما کاربری که به هر دلیلی می خواهد این سایت را با اینترنت ضعیف و کند باز کند ممکن است 30 ثانیه صبر کند. همچنین در نظر بگیرید که عواملی مانند قطع شدن شبکه اینترنت می تواند این تجربه را بدتر کند.
نکته مهم بعدی تست تمامی صفحات سایت است. اگر یک صفحه (مانند صفحه اصلی) خیلی سریع باشد، نباید معیار کل وب سایت باشد. همه صفحات یا مراحلی که کاربر دنبال می کند باید سریع باشد، نه فقط یک صفحه.
بنابراین برای تست سرعت سایت باید 3 روش مجزا در نظر بگیرید:
با کامپیوتر و اتصال اینترنت خود تست کنید
تست با سرور (کامپیوتری با سخت افزار قدرتمند و همیشه متصل به اینترنت با پهنای باند بالا)
میانگین سرعت سایت را از جمعیت زیادی از کاربران تست کنید
در هر یک از این موقعیت ها می توان به نتایج متفاوتی دست یافت، اما در نهایت سرعت کلی و تجربه کاربری وب سایت شما مهم است. یعنی همان تستی که PSI انجام می دهد.
اولین شروع باید با گزارش سایت PSI و گزارش Core web vitals در کنسول جستجو باشد، زیرا گوگل نیز برای اندازه گیری سرعت و تجربه کاربری سایت و تأثیرگذاری بر رتبه سایت ها، همین را می خواند.اگر بتوانید وب سایت خود را برای این آزمون بهینه کنید، مطمئن باشید که در آزمون با ابزارهای دیگر نتایج خوبی کسب خواهید کرد.
اولویت دوم با تست هایی است که با سرور انجام می دهید. می توانید این تست ها را در فواصل زمانی مختلف تکرار کنید. بخشی از گزارش Gtmetrix بر اساس این روش است. همچنین می توانید سروری را که می خواهید تست کنید انتخاب کنید و حتی می توانید سرعت پایین اینترنت را شبیه سازی کنید.
آخرین اولویت با آزمایش هایی است که از طریق رایانه شخصی و اتصال به اینترنت خود انجام می دهید. این تست ها برای یافتن دلایلی که باعث کاهش سایت می شوند مفید هستند، اما نتیجه همیشه دقیق نیست. تست های انجام شده با ابزار Google Lighthouse از این روش است.
خوب، حالا که می دانیم چگونه سرعت سایت را تست کنیم، بیایید ببینیم از این گزارش ها چه چیزی به دست می آوریم. از این گزارش ها می خواهیم بدانیم مشکل از کجاست و آن را برطرف کنیم.
سرعت فضا چقدر است؟
وقتی می گوییم سرعت سایت به معنای سرعت بارگذاری و سرعت رسیدن کاربر به هدف است. به عنوان مثال اگر صفحه اول سایت خیلی سریع باز می شود، اما بارگذاری کامل صفحه گالری محصولات 10 ثانیه طول می کشد، به این معنی است که سایت شما اصلا سریع نیست.سرعت هر صفحه به عناصر موجود در آن مانند تصاویر، افکت ها، اطلاعات مورد نیاز برای پردازش و … بستگی دارد. اما وقتی در مورد سرعت کل سایت صحبت می کنیم، عواملی مانند سرعت سرور و کش مطرح می شوند.
بنابراین سرعت کلی فضایی یک مفهوم جامع است. زمانی که کاربر آدرس سایت شما را در مرورگر خود تایپ می کند و پس از بازدید از چند صفحه به صفحه خرید (هدف) منتقل می شود، بیشترین تاثیر را روی سرعت سایت دارد.
چرا سرعت میدان مهم است؟
به طور کلی دو دلیل برای اهمیت سرعت سایت داریم:
آیا تو
تجربه ی کاربر
تاثیر سرعت سایت بر سئو سایت
سرعت سایت از دو جنبه بر سئو سایت تاثیر می گذارد. حتما بخوانید: معرفی +20 سایت برای دانلود رایگان عکس اما با کیفیت بالا.
در بسیاری از به روز رسانی ها و تاییدیه های مهم، گوگل اعلام کرد که سرعت سایت یکی از فاکتورهای رتبه بندی است. اولین به روز رسانی در سال 2010 تعداد کمی از وب سایت ها را تحت تأثیر قرار داد و دومین به روز رسانی سریع متمرکز در سال 2018 تعداد زیادی از سایت ها و نتایج جستجو را تحت تأثیر قرار داد.
تاکید گوگل بیشتر بر ایجاد یک تجربه کاربری خوب است. سرعت سایت نیز بخشی از یک تجربه کاربری خوب است.پس به طور کلی اگر سایت کندی داشته باشید، احتمال رسیدن به رتبه های برتر کاهش می یابد.
دومین اثر سرعت سایت بر سئو در سطح نمایه سازی اتفاق می افتد. وقتی رباتهای گوگل صفحهای از وبسایت شما را کشف میکنند یا خودتان به گوگل در مورد وجود یک سایت و یک صفحه جدید میگویید، رباتهایی که صفحه را بررسی میکنند وارد میشوند. مدت زمانی که ربات ها در هر صفحه صرف می کنند محدود است. هر ربات گوگل چند دقیقه ای را صرف اسکن و نمایه سازی محتوای یک صفحه نمی کند. هنگامی که یک صفحه در یک بار بازدید از ربات به طور کامل دانلود نمی شود، ربات در جلسات بعدی به کار خود ادامه می دهد تا صفحه به طور کامل دانلود شود.
در کنسول جستجوی گوگل، گزارشی به نام Crawl Stats وجود دارد که نشان می دهد ربات های گوگل چقدر زمان صرف خزیدن در صفحات سایت کرده اند. به طور خلاصه این زمان (در میلی ثانیه) به این معنی است که به زودی صفحات جدید یا به روز شده در نتایج جستجوی گوگل پیدا می شوند.
یافتن شغل سودآور در اینترنت بهترین راه را در فرصت های اینترنتی برای مشاوره رایگان به شما نشان می دهیم، هم اکنون با ما تماس بگیرید شروع می کنم 021-58438 داخلی 1
تاثیر سرعت بر تجربه کاربر
شرط می بندم شما هم مثل من بین دو وب سایت فروش بلیط اتوبوس و هواپیما با قیمت های یکسان، می خواهید از سریع ترین سایت خرید کنید.به خصوص زمانی که چند دقیقه بیشتر وقت ندارید و می خواهید هر چه زودتر بلیط خود را تهیه کنید.
این یک مثال ساده است، اما بسیاری از اوقات افت سایت یک شرکت به طور ناخودآگاه باعث می شود که ما احساس ناامیدی کنیم و تجربه بدی با آن سایت یا برند داشته باشیم. در بیشتر موارد، اگر باز شدن یک سایت خیلی طول بکشد، به سادگی برگه را می بندیم و به سایت دیگری می رویم.
به همین سادگی، تاخیر در بارگذاری سایت می تواند باعث از دست دادن بازدیدکنندگان، مشتریان و در نتیجه کاهش درآمد شود. اگر باور نمی کنید بد نیست بدانید که طبق تحقیقات انجام شده توسط آمازون، به ازای هر 100 میلی ثانیه (0.1 ثانیه) تاخیر در بارگذاری سایت، 1 درصد فروش کمتری رخ می دهد.
همچنین، طبق تحقیقات گوگل، بازدیدکنندگان در سایت های سریع (که کمتر از 5 ثانیه طول می کشد) 70 درصد بیشتر در مقایسه با سایت های کند (که تا 19 ثانیه برای بارگذاری طول می کشد) در صفحه می مانند. از طرفی در سایت های سریع، نرخ پرش 35 درصد کمتر است.
نرخ تبدیل یعنی:
کاربر را به آنچه می خواهید تغییر دهید. به طور خلاصه، وقتی یک کاربر در سایت شما قرار می گیرد، می خواهید کاری انجام دهد.به عنوان مثال، یک سفارش خرید را تکمیل کنید یا در خبرنامه مشترک شوید. میزان موفقیت شما در تبدیل آن به آنچه انتظار دارید، توسط نرخ تبدیل تعیین می شود. (ادامه مطلب…)
نرخ پرش یعنی:
کاربر پس از مشاهده صفحه اول وارد صفحه وب سایت شما می شود و بدون کلیک بر روی صفحه دیگری از وب سایت شما خارج می شود. این عبارت به این معنی است که کاربر بدون علاقه به خواندن مطالب بیشتر و بدون دیدن صفحات دیگر سایت را ترک می کند. (ادامه مطلب…)
سرعت سایت را با PageSpeed Insights تست کنید
همانطور که گفته شد اولین و مهمترین تستی که باید در نظر گرفته شود PSI است. آدرس هر صفحه ای را که می خواهید سرعت آن را اندازه گیری کنید وارد کنید و سپس روی دکمه ANALYZE کلیک کنید. اگر گزارش باز نشد یا ارور داد، آی پی خود را تغییر دهید. حتما بخوانید: رتبه الکسا چیست؟
پس از اتمام تست، گزارشی مانند تصویر زیر مشاهده خواهید کرد. این گزارش شامل دو بخش مجزا برای موبایل و دسکتاپ می باشد.
در ادامه گزارش سه بخش زیر را مشاهده خواهید کرد:
الف) ترافیک سایت یا واقعی (داده های سایت)
این گزارش بر اساس دادههای واقعی جمعآوریشده از مرورگر کروم و بازدید کاربران از همان صفحهای است که آدرسی که وارد کردهاید.برای مثال اگر وارد صفحه اول شوید، گزارش فقط مربوط به آن صفحه است. مرورگر Chrome به طور خودکار اطلاعات مربوط به تجربه کاربر را از وب سایت ها به سرورهای Google ارسال می کند. البته میتوانید ارسال این اطلاعات را از تنظیمات کروم متوقف کنید.
ب) گزارش آزمایشگاهی (داده های آزمایشگاهی)
اطلاعات آزمایشگاهی با تجزیه و تحلیل سایت شما به دست می آید و ربطی به تجربه کاربری ندارد. در قسمت Data Lab نتیجه به دست آمده برای هر شاخص در مقابل شما نوشته می شود. گزارش آزمایشگاه بر اساس بارگذاری شبیه سازی شده صفحه است. در این آزمون فقط اعداد مربوط به آزمون برگزار شده در آن زمان اعلام می شود. به همین دلیل، هر بار که در آزمون شرکت می کنید، ممکن است اعداد نشان داده شده متفاوت باشند.
ج) گزارش کل وب سایت (خلاصه اولیه)
گزارش کل وب سایت مانند گزارش سایت مبتنی بر داده های جمع آوری شده از کاربران واقعی است، اما میانگین تمام صفحات وب سایت است، نه فقط صفحه ای که آدرس آن را تایپ کرده اید.
در ادامه به معرفی هر یک از مراجع استفاده شده در این گزارش می پردازیم.
تصویر زیر نتیجه تست سرعت وب سایت در نسخه دسکتاپ را نشان می دهد.همانطور که می بینید گوگل به این صفحه امتیاز 84 داده است. 84 امتیاز بدی نیست و نشان می دهد که پورتال از نظر گوگل سرعت متوسط (نزدیک به خوب) دارد.
به طور کلی، اگر امتیاز سرعت سایت شما در این آزمون بالاتر از 90 باشد، به این معنی است که سایت شما سریع است. اگر این امتیاز بین 50 تا 90 باشد، به این معنی است که سرعت سایت شما متوسط است و فقط باید تغییراتی برای بهبود آن ایجاد کنید. اگر امتیاز سایت شما زیر 50 باشد یعنی سایت شما بسیار کند است!
در ادامه صفحه گوگل اطلاعات تکمیلی و راهکارهایی برای افزایش سرعت در قسمت های مختلف به شما می گوید. اما قبل از آن، خوب است ببینیم این اعداد و نمودارهای رنگی به چه معنا هستند؟
حتی اگر سریع ترین سایت دنیا را داشته باشید، ممکن است این قسمت را از دست بدهید! چرا؟
زیرا در کسب اطلاعات مکانی تنها سرعت مکانی نیست که تعیین می شود. سرعت اینترنت کاربران بر تجربه کاربری آنها تأثیر می گذارد، در Google Chrome ذخیره می شود و در تجزیه و تحلیل سایت گنجانده می شود.
در تصویر بالا می بینید که گوگل می گوید در 30 روز گذشته سرعت صفحه در مقایسه با سایر صفحات گزارش تجربه کاربری ما در گوگل کروم کند ارزیابی شده است.در این قسمت دو نمودار سه رنگ به نام های FCP و FID داریم که حرفی برای گفتن دارند.
FCP یا Fill First Content
به عبارت ساده، وقتی آدرس وب سایتی را در مرورگر خود تایپ می کنید، ابتدا صفحه مرورگر خالی و سفید است. مدت زمانی که طول می کشد تا اولین تغییر بصری در صفحه انجام شود (فاصله زمانی بین کلیک روی صفحه کلید برای تایید آدرس فیلد مورد نظر و دریافت اولین بایت اطلاعات فیلد از DOM) FCP نامیده می شود.
FID یا اولین تاخیر ورودی
به لحظه ای اشاره دارد که کاربر اولین تعامل را با سایت دارد. اولین تعامل می تواند کلیک کردن روی یک پیوند، لمس یک دکمه یا هر عملی باشد که باعث می شود مرورگر پاسخ دهد.
اکنون که معنی و عملکرد هر دو نمودار را می دانید، بیایید ببینیم هر رنگ چه چیزی را نشان می دهد.
رنگ قرمز درصد کاربرانی است که FID و FCP کند را تجربه می کنند. معمولا زمان بالاتر از 2.5 ثانیه کند در نظر گرفته می شود و با رنگ قرمز محاسبه می شود.
رنگ نارنجی نشان دهنده درصد کاربرانی است که سرعت متوسط را تجربه می کنند. میانگین بین 1 تا 2.5 ثانیه است.
رنگ سبز نشان دهنده درصد کاربرانی است که سرعت خوبی را تجربه کرده اند.زمان های زیر 1 دقیقه در دسته سبز فوق سریع قرار دارند.
سرعت ایندکس یا سرعت ایندکس صفحه
میانگین زمانی است که طول می کشد تا یک قطعه محتوا (به عنوان مثال یک تصویر) ارائه شود. بهتر است این زمان کمتر از 1250 میلی ثانیه باشد.
TTI یا Time to Interactive
بارگذاری صفحه یک پدیده یک شبه نیست. بارگذاری صفحه تجربه ای است که هیچ معیاری نمی تواند آن را به دقت اندازه گیری کند. بارها بارگذاری یک صفحه روی تجربه کاربر تأثیر می گذارد و باعث می شود کاربر احساس کند صفحه کند یا سریع است.
TTI به ما می گوید چه زمانی صفحه کاملاً برای تعامل آماده است. حال ممکن است بپرسید که تعامل سایت از کجا می آید؟ در پاسخ باید بگویم که 3 چیز معمولا زمان TTI را تعیین می کند:
زمانی که صفحه دارای محتوای مفید یا معنادار برای نمایش است. (این با محتوای اصلی اندازه گیری می شود.)
اکثر بخش ها در یک صفحه نمایش داده می شوند.
صفحه در کمتر از 50 میلی ثانیه به درخواست کاربر پاسخ می دهد.
کل زمان بلوک
این نشانگر به معنای فاصله زمانی بین FCP و TTI است.یعنی کاربر دکمه، بنر، عنوان یا لینک را می بیند، اما با کلیک روی آن هیچ اتفاقی نمی افتد، زیرا قبل از اینکه آماده تعامل باشد، مسدود شده است. در طول این بازه زمانی، مرورگر کاربر در حال انجام کاری در پس زمینه است که تا زمانی که کار جدیدی به پایان نرسد، آن را شروع نمی کند.
هر چه این زمان بیشتر باشد، کاربر باید بیشتر منتظر بماند و چندین بار کلیک کند تا متوجه شود آیا عملیات مورد نظر انجام می شود یا خیر.
بزرگترین مطالب را پر کنید
نشانگر “بزرگترین نمایش محتوا” مدت زمانی را که طول می کشد تا بزرگترین محتوای صفحه (تصویر، ویدئو یا متن) ظاهر شود را اندازه گیری می کند. اگر صفحه ای دارای ویدیو باشد و محتوای اصلی صفحه ویدیو باشد، کاربر به آن نیاز دارد. اگر کل صفحه سریع است اما ویدیو زمان زیادی می برد، به این معنی است که کاربر باید مدت زیادی منتظر بماند.
این محتوا می تواند متن یا تصویر باشد.
خلاصه راه اندازی پویا
این شاخص بر روی تجربه کاربر و پس از بارگذاری تمرکز دارد.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که صفحه ای را باز کرده اید و می خواهید روی دکمه یا لینکی کلیک کنید، اما در همان لحظه تبلیغی ظاهر می شود یا موقعیت دکمه تغییر می کند و به اشتباه روی چیز دیگری کلیک می کنید.این تجربه بسیار آزاردهنده است زیرا کاربر را به صفحه دیگری هدایت می کند که نمی خواهد.
برخی از وب سایت ها این کار را عمدا انجام می دهند تا کاربر را وادار به کلیک بر روی تبلیغات یا خرید لینک کنند.
گوگل می گوید این تغییرات در صفحه باید در فواصل زمانی معین تکرار شود تا کاربر بتواند آنها را پیش بینی کند. نحوه محاسبه این شاخص کمی پیچیده است، اما به طور کلی فقط فرض کنید که تغییرات صفحه پس از بارگذاری کامل باید حداقل باشد.
مزایا
گوگل در این قسمت نکاتی را برای افزایش سرعت سایت ارائه می دهد. حتما بخوانید: چگونه در کمترین زمان یک نویسنده حرفه ای شویم؟
در کنار این نکات، عددی در هر ثانیه می بینید که نشان می دهد با رعایت این نکته، سرعت سایت شما چقدر افزایش می یابد. آنها
به عنوان مثال، اگر اندازه عکس های صفحه را افزایش دهید، 0.2 ثانیه از زمان بارگذاری صفحه کاهش می یابد و سایت شما سریعتر بارگذاری می شود.
4) تشخیص
در این بخش گوگل سایت شما را تحلیل می کند و برای هر مشکلی که پیدا می کند راه حل ارائه می کند.به عنوان مثال، در مورد اول، گوگل می گوید مطمئن شوید که متن شما در صفحه قابل مشاهده است تا زمانی که فونت بارگذاری شود. همچنین می توانید با کلیک بر روی این گزینه راه حل خود را مشاهده کنید.
5) ممیزی های گذشته
در این بخش، مشکلات موفقیت شما نیز مشخص می شود تا دیگر نگران عیب یابی گوگل نباشید!
برای تکمیل این بخش و دریافت نمای کلی از همه آنچه تاکنون در مورد Google PageSpeed Insights گفته شده است، به تصویر زیر مراجعه کنید.
همانطور که می دانید یک صفحه چندین مرحله را طی می کند تا کامل شود. گوگل این مراحل را یکی یکی ارزیابی می کند و با توجه به اطلاعات بدست آمده از تحلیل خود و گزارش مرورگرهای کاربران، سرعت سایت شما را می سنجد.
نحوه محاسبه سرعت سایت به این صورت است، اکنون وقت آن است که از نتایج این تحلیل استفاده کنیم و سایت خود را سریعتر و سریعتر کنیم. پس در قسمت بعدی با ما همراه باشید.
راهکارهایی برای افزایش سرعت سایت
ببینید، بهینه سازی سرعت سایت گاهی اوقات ساده است و با چند کار ساده قابل انجام است. اما گاهی اوقات همه چیز کمی پیچیده می شود (مراقب باشید، فقط کمی!) و شما نیاز دارید که با مقداری کد سر و کار داشته باشید.جنبه های پیچیده تر مربوط به سئو فنی است که مستقیماً با جنبه های فنی سایت مرتبط است.
به همین دلیل تصمیم گرفتم بهینه سازی سرعت سایت را به دو قسمت ساده و پیشرفته تقسیم کنم. اگر علاقه زیادی به کد و سایت خود ندارید، مطالعه قسمت اول کافی است. اما اگر می خواهید سایت شما با سرعت جت بارگذاری شود، هنوز بخش پیشرفته ای وجود دارد که باید از آن استفاده کنید..
پاسخ بگذارید