نوشتن عناوین مناسب برای یک سئوی قدرتمند

عناوین مناسب برای یک سئوی قدرتمند یک مهارت مهم برای هر کسی است که درگیر سئو است. تگ عنوان اولین چیزی است که کاربر در نتایج جستجوی خود می بیند. علاوه بر این یکی از اصول اصلی گوگل برای تشخیص موضوع صفحه است. ترکیب این دو باعث شده تا عنوان یک صفحه اهمیت پیدا کند. در این مقاله به اهمیت عنوان و نحوه ایجاد عنوان مناسب برای صفحه می پردازیم.

منظور از تگ عنوان در HTML است یا عنوان اصلی؟

ابتدا بیایید شک و تردید را برطرف کنیم: در این مقاله، ما در مورد تگ عنوان در HTML صحبت می کنیم. اگر به منبع یک صفحه نگاه کنید، می توانید این تگ را در قسمت هدر ببینید. فرمت این تگ به صورت زیر است:(عناوین یک مقاله: اهمیت و نحوه استفاده از آنها) اما در این مقاله کاری به آنها نداریم.

عنوان صفحه چیست؟

عنوان مناسب باید دو ویژگی داشته باشد:

این باید به شما کمک کند تا در یک موضوع رتبه خوبی کسب کنید.

باید توجه کاربر را جلب کند و او را به ورود به صفحه شما وادار کند.

این دو هدف از هم دور نیستند، اما گاهی اوقات می توانند تا حدودی مکمل هم باشند. اگر موقعیت شما خوب است اما کسی روی لینک شما کلیک نمی کند، این موقعیت خوب برای شما سود چندانی نخواهد داشت. در واقع، زمانی که شما رتبه بالایی دارید، اما کسی روی لینک شما کلیک نمی کند، رتبه شما به مرور زمان کاهش می یابد. حتی اگر مقاله شما عنوان خوبی داشته باشد اما موقعیت خوبی کسب نکند، احتمال مواجهه کاربر با آن کم خواهد بود.

عنوان ها و نرخ کلیک (CTR)

انتخاب عناوین مناسب برای یک سئو باعث افزایش نرخ کلیک میشود. گوگل از عامل نرخ کلیک برای تعیین میزان مرتبط بودن محتوای شما با یک موضوع خاص استفاده می کند. این بدان معناست که وقتی گوگل متوجه می شود که روی مقاله شما کلیک های زیادی وجود ندارد، ارزش مقاله شما به تدریج کاهش می یابد. البته عکس این قضیه نیز صادق است.یعنی اگر عنوان شما باعث شود افراد روی لینک شما کلیک کنند، گوگل نیز رتبه شما را افزایش می دهد.

عنوان صفحه و کلمه کلیدی هدف شما

پس از اینکه کلمه کلیدی را برای مقاله خود مشخص کردید، باید مطمئن شوید که این کلمه کلیدی در عنوان صفحه شما گنجانده شده است. به یاد داشته باشید عدم استفاده از عناوین مناسب برای یک سئو بدون کلمه کلیدی باعث کاهش بازخورد می شود.

زیرا عنوان صفحه یکی از مهم ترین عناصری است که گوگل به وسیله آن موضوع صفحه شما را تعیین می کند. بنابراین نداشتن اولین کلمه کلیدی در عنوان می تواند شانس شما را برای کسب موقعیت خوب کاهش دهد.

البته یافتن کلمات کلیدی نیز برای جذب کاربران مهم است. از آنجایی که افراد در نتایج جستجوی خود پیمایش می کنند، مهم است که عنوان شما فوراً توجه آنها را جلب کند. برای غلبه بر این موضوع، وجود کلمه کلیدی اصلی در ابتدای عنوان صفحه می تواند بسیار مفید باشد، زیرا گوگل هنگام جستجوی این کلمه کلیدی، آن را رنگ آمیزی می کند.

البته، مواقعی وجود دارد که محتوای مشابه زیادی با کلمه کلیدی شما وجود دارد و رقابت سختی است. اما متوجه شد که همه کلمه مورد نظر را در ابتدای عنوان صفحات خود قرار می دهند.اگر با چنین شرایطی مواجه شدید، بد نیست متن خود را بعد از یکی دو کلمه بیاورید و با ابتدای عنوان و تفاوت نتایج در نظر کاربر فاصله داشته باشید.

تعداد کاراکترها برای سئوی یک عنوان خوب است

در انتخاب عناوین مناسب برای یک سئو طول عنوان بسیار مهم است. طول عنوان مناسب با تعداد کلماتی که گوگل در نتایج خود نمایش می دهد تعیین می شود. در حال حاضر گوگل عناوین را در سه موقعیت مختلف نمایش می دهد. این سه حالت شامل صفحه نمایش عریض، صفحه نمایش کوچک و موبایل است. در صفحه نمایش عریض و موبایل، عنوان نمایش داده شده طولانی تر خواهد بود. اجازه دهید به شما نشان دهیم که این عناوین چگونه هستند:

صفحه توسعه یافته:

نتیجه در یک صفحه کوچکتر برای همان پیوند:

نتیجه موبایل برای همین لینک:

بدیهی است که بهتر است روی نتیجه روی صفحه نمایش کوچک تمرکز کنید. زمانی که می خواهید عناوین مناسب برای یک سئو را برای محتوا انتخاب کنید حواستان باشد در موبایل گزینه ها خلاصه تر و جمع و جور تر نشان داده می شود.اما باید یک موضوع دیگر را در نظر بگیریم.

از ابتدای ماه می 2016، گوگل حداکثر اندازه صفحه را افزایش داده است و در صورت وجود فضا می تواند عناوین طولانی تری را نمایش دهد. بنابراین توصیه ما این است که مهمترین کلمات کلیدی را در نیمه اول عنوان خود قرار دهید تا مشکلی پیش نیاید، اما اگر عنوان شما در زمان کمتری از تعداد کلماتی که در صفحات ظاهر می شود به پایان می رسد به این دلیل است که شما وب سایت را می خواهید. نام ها یا نام تجاری خود را نیز وارد کنید: لایک کنید!

البته ممکن است باز هم گیج شوید و بپرسید “بالاخره گوگل چند کاراکتر نمایش می دهد؟” در پاسخ باید بگوییم که درست است.گوگل تعداد مشخصی از کاراکترها را نمایش نمی دهد، اما در عوض یک محدوده را می گیرد و عنوان را در آن نمایش می دهد. این بدان معنی است که تعداد آلفاهای قابل مشاهده می تواند بیشتر از مثلاً پاهای قابل مشاهده باشد.

یافتن شغل سودآور در اینترنت بهترین راه را در فرصت های اینترنتی برای مشاوره رایگان به شما نشان می دهیم، هم اکنون با ما تماس بگیرید شروع می کنم 021-58438 داخلی 1

عنوان صفحه و فرصت برندسازی

زمانی بود که سئوکاران نام وب سایت خود را از عنوان حذف کردند. نظر آنها این است که وزن عنوان مهم است و نام سایت می تواند در این مورد نقش منفی داشته باشد. اما شما نباید. نام برند شما باید در عنوان صفحه ذکر شود و ترجیحاً این نام به وضوح قابل مشاهده باشد.

وقتی افراد موضوعی را جستجو می کنند و نام شما را چندین بار می بینند، حتی اگر روی لینک شما کلیک نکنند، نام شما در ذهن آنها باقی می ماند. در نتیجه، احتمال اینکه دفعه بعد روی لینک شما کلیک کنند بیشتر است.در برند سازی در انتخاب عناوین مناسب برای یک سئو باید از نام کوتاه شده برند خودتان استفاده کنید.

همچنین، اگر نام سایت خود را در بلوک عنوان نداشته باشید، این خطر وجود دارد که گوگل به طور خودکار عنوان را برای شما تغییر دهد.چرا؟ زیرا گوگل نیز مانند ما فکر می کند نام برند شما باید در عنوان باشد و اگر این کار را نکنید، کار خودش را انجام می دهد.

بهبود عنوان صفحه پس از انتشار

گاهی برای ما پیش آمده که عنوانی می تواند جایگاه خوبی را برای ما در موتورهای جستجو ایجاد کند اما برای کاربران چندان جالب نیست و منجر به کلیک نمی شود. در چنین مواقعی با تغییر عنوان توانسته ایم شاهد افزایش خوبی در تعداد خوانندگان باشیم. همچنین به شما پیشنهاد می کنیم پس از مدتی تعداد خوانندگان یک مقاله را بررسی کنید و در صورت نیاز چنین عنوانی را ویرایش کنید، حتما بخوانید: بازاریابی تلفنی چیست و چگونه در آن موفق شویم؟

عناوین شما در شبکه های اجتماعی

آنچه ممکن است از نظر سئو لوگوی خوبی باشد، لزوما در شبکه های اجتماعی موفق نخواهد بود. در این شبکه ها نیازی به دنبال کردن کلمات کلیدی نیست و دلیلی برای ذکر نام برند وجود ندارد. تنها چیزی که مهم است جذب کاربران و کلیک کردن آنهاست.

نتیجه گیری: عنوان صفحات را به درستی انتخاب کنید!

نکته اصلی این مقاله واضح است: مدتی را صرف انتخاب عنوان خوب برای صفحه خود کنید و اهمیت آن را دست کم نگیرید.همچنین، اگر متوجه شدید که مقاله ای آنطور که باید کاربران را جذب نمی کند، به آن برگردید و عنوان آن را تغییر دهید. این مورد مخصوصاً زمانی است که موقعیت جستجوی خوبی دارید، اما تعداد کلیک ها زیاد نیست.

منبع: Yost

..