تبلیغات گوگل ادز (ادوردز سابق) چیست؟ چگونه در آن تبلیغ کنیم؟

بگذارید کار را با یک مثال شروع کنم. فرض کنید شما به تازگی یک سایت برای شرکت مسافرتی خود راه اندازی کرده اید و می خواهید تورهای خود را از طریق این سایت بفروشید و درآمد خوبی کسب کنید. همه چیز آماده است و اکنون تنها چیزی که باقی مانده جذب افرادی است که به دنبال تورهای مسافرتی در اینترنت هستند. پس باید تبلیغ کنید. اما همه تبلیغات برای شما سودآور نیستند.

ابتدا تبلیغ شما باید هدفمند باشد. این بدان معنی است که شما می توانید با کمک خود به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کنید. دوم اینکه تبلیغ شما باید مقرون به صرفه باشد. یعنی با کمک شما می توانید با کمترین هزینه بیشترین مشتری ممکن را جذب کنید. دقیقاً اینجاست که متوجه می شوید که گوگل یک سرویس یکپارچه و حرفه ای به نام Google Ads (گوگل ادوردز سابق) را برای تبلیغات راه اندازی کرده است که می تواند صدها یا حتی هزاران مشتری ما را به همراه داشته باشد.

در این مجموعه آموزشی که قسمت اول آن را می خوانید، می خواهیم گام به گام نحوه ایجاد تبلیغات 0 تا 100 در گوگل ادز را به شما آموزش دهیم تا با خیال راحت از این روش تبلیغاتی استفاده کنید و از سرمایه گذاری پول خود مطمئن شوید. به هدفمندترین شکل ممکن استابتدا می خواهیم شما را با مفاهیم و کلیات گوگل ادز آشنا کنیم. سپس شما را با تمامی راه های ممکن تبلیغات در آن آشنا می کنیم. با شناخت خوب گوگل ادز و کمپین های مختلف آن می توانید بهترین روش تبلیغاتی را انتخاب کنید و اولین قدم خود را محکم و با اطمینان بردارید!

تبلیغات گوگل دقیقا چیست؟

اگر بخواهیم این سیستم تبلیغاتی را به ساده ترین شکل توضیح دهیم، باید بگوییم که گوگل ادز اکوسیستمی است که دارای:

کاربران مرورگر اینترنت

مشاغلی که می خواهند تبلیغات خود را به مشتریان بالقوه نشان دهند.

رسانه اینترنتی یعنی وب سایت ها و اپلیکیشن هایی که می خواهند با نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. یکی از محبوب ترین این رسانه ها خود موتور جستجوی گوگل است.

در واقع شما به عنوان یک کسب و کار تبلیغات خود را در رسانه های مختلف اینترنتی به کاربران هدف خود ارائه می کنید.

ویدیوی نمایشی Google Ads

در ویدیوی زیر که بخشی از ارائه سرویس جدید تبلیغات آکادمی گوگل می باشد، به طور کامل و کامل برای شما توضیح داده ایم که گوگل ادز چیست و چه دستاوردهای منحصر به فردی برای شما خواهد داشت.اکیدا توصیه می کنیم قبل از هر تصمیمی این ویدیو را تماشا کنید.

در این دوره به صورت عملی با گوگل ادز آشنا می شوید و می توانید کمپین های تبلیغاتی خود را ایجاد و مدیریت کنید. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

بیایید به بحث تبلیغات گوگل برویم. به نظر شما چرا این سرویس تا این حد محبوب است (و درآمد زیادی برای گوگل کسب می کند)؟

پاسخ به این سوال بسیار ساده است: گوگل به شما این امکان را می دهد که تبلیغ خود را به صورت کاملا هدفمند نمایش دهید. یعنی فقط به کسانی که مشتریان بالقوه شما هستند. چگونه؟ بیشتر توضیح خواهیم داد.

تبلیغات شما به چه کسانی نشان داده می شود؟

در سرویس تبلیغات گوگل، می توانید بر اساس معیارهای مختلف، مخاطب هدف خود را با دقت بالا مشخص کنید:

گروه سنی: کسانی که در یک محدوده سنی خاص هستند.

علایق: علاقه مندان به یک موضوع خاص.

جنسیت: کسانی که جنسیتشان زن یا مرد است.

مکان: کسانی که در یک قاره، کشور، شهر یا حتی محله زندگی می کنند.

دستگاه: کسانی که از رایانه، تبلت یا تلفن استفاده می کنند.

بازاریابی مجدد: افرادی که قبلاً از سایت یا برنامه شما بازدید کرده اند، اما خرید نکرده اند.با این حساب می توانید به گوگل بگویید که تبلیغ شما را فقط به مردان 18 تا 24 ساله ای که در یک منطقه شهری در آلمان هستند (دلیلی که نگفتم ایران!) هستند و با گوشی خود به اینترنت متصل هستند نشان دهد. شگفت انگیز است، اینطور نیست؟

اکنون زمان آن رسیده است که از خود بپرسیم آیا تبلیغات هدفمندتر امکان پذیر است؟ (همانطور که در قسمت های بعدی این آموزش خواهید دید، پاسخ این سوال مثبت است. گوگل حتی به شما اجازه می دهد تا تبلیغات هدفمندتری از این داشته باشید.)

تبلیغات گوگل شما در کدام رسانه نمایش داده می شود؟

به طور کلی گوگل 2 شبکه تبلیغاتی دارد و شما می توانید با توجه به نیاز خود تبلیغ خود را در یکی از این شبکه ها (یا هر دو) نمایش دهید. این 2 شبکه یا پلتفرم عبارتند از:

شبکه نمایش گوگل

شبکه جستجوی گوگل

هدف اصلی ما در این مجموعه آموزشی پرداخت هزینه تبلیغات در شبکه جستجوی گوگل می باشد. زیرا در حال حاضر پرکاربردترین و موثرترین روش تبلیغات گوگل در ایران است. بنابراین در این مقاله به ارائه کامل شبکه نمایش گوگل اکتفا کرده و در آینده به سراغ بررسی کامل این شبکه تبلیغاتی خواهیم رفت.و عذرخواهی! پیشاپیش از طولانی شدن این مقاله پوزش می طلبیم. هدف ما این است که به طور کامل و جامع به بحث تبلیغات گوگل و انواع تبلیغات مجاز در آن بپردازیم تا بتوانید یک مرجع کامل در ذهن خود داشته باشید. مرجعی که می توانید از آن برای یافتن بهترین مسیر و روش تبلیغات استفاده کنید گوگل ادز است. حتما بخوانید: مهم ترین و مفیدترین نکات و قوانین تبلیغات گوگل

البته این مقاله را از صفر تا صد نخواهید خواند. ما موضوعات را برای شما دسته بندی کرده ایم تا هر زمان که به هر موضوعی نیاز داشتید، با مراجعه سریع به این مقاله، بتوانید موضوع مورد نظر خود را برای مطالعه پیدا کنید. البته تماشای این ویدیو خالی از لذت نیست و قطعا خواندن این مقاله را برای شما آسان می کند.

شبکه نمایش گوگل چیست؟

این شبکه ای از بیش از 2 میلیون وب سایت، ویدیو و برنامه تلفن همراه است که در آن می توانید تبلیغ خود را نمایش دهید. این تبلیغات عمدتاً گرافیکی (از جمله ویدیو) هستند. اما امکان نمایش تبلیغات متنی نیز در این شبکه وجود دارد.

با کمک شبکه نمایش می توانید تبلیغ خود را به مشتریان جدیدی که به محصولات و خدمات شما علاقه مند هستند نشان دهید.همچنین با استفاده از این شبکه تبلیغاتی می توانید تبلیغات بازیافتی بسیار موثر و جذابی را راه اندازی کنید (در مورد موضوع بسیار جالب بازیافت محصول در مقاله بازیافت چیست؟ به طور مفصل توضیح داده ایم).

شبکه جستجوی گوگل چیست؟

شبکه جستجوی گوگل به تمام رسانه هایی (مالک یا شریک گوگل) که کاربران در آنها جستجو می کنند اشاره دارد. در واقع این شبکه روزانه میلیون ها کاربر را هدف قرار می دهد که عبارات مختلف را در خود سایت گوگل، سرویس نقشه گوگل و برنامه های شریک گوگل جستجو می کنند (اصطلاحی که کاربر به دنبال آن است جستجوی جستجو نامیده می شود).

خب حالا به راحتی مهم ترین شبکه های تبلیغاتی گوگل را می شناسید. در مرحله بعد باید انواع تبلیغات در این شبکه ها را بشناسیم. به عبارت دیگر گوگل راه های مختلفی را برای نمایش تبلیغ خود در هر یک از این شبکه های تبلیغاتی در اختیار شما قرار داده است.

بیایید از این به بعد هر یک از این روش های تبلیغاتی را تبلیغات گوگل بنامیم. بر این اساس، می‌خواهیم انواع کمپین‌ها را در Google Ads به شما نشان دهیم و به شما بگوییم که هر کمپین در کدام رسانه به شما اجازه تبلیغات می‌دهد.هدیه ای برای دوستداران تبلیغات گوگل!

کتاب رایگان Google Ads همه چیزهایی را که باید قبل از شروع کار با Google Ads بدانید، به شما می آموزد. برای دانلود از دانشگاه جدید روی تصویر سند کلیک کنید.

انواع تبلیغات در گوگل ادز را بشناسید!

قبل از هر چیز بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که منظورمان از تبلیغات چیست؟ به زبان ساده، هر کمپین یک برنامه (زمان و مکان نمایش، بودجه و روش قیمت گذاری، مخاطب هدف و …) و محتوای تبلیغاتی (متن، تصویر، ویدئو و …) است که باید نوع ارزش تبلیغات را برای آن انتخاب کنید. علت شما

به عبارت دیگر، اولین چیزی که در تبلیغات گوگل اهمیت دارد، هدف شماست. شاید هدف شما افزایش ترافیک سایت باشد، شاید بخواهید فروش خود را افزایش دهید یا حتی برند خود را تقویت کنید. هدف شما هر چه باشد، تبلیغات گوگل کمپین مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد. حتما بخوانید: چگونه شماره تماس ایرانی را به تبلیغ گوگل خود اضافه کنیم؟

هر یک از این کمپین ها از یکی از شبکه های جستجو، نمایش یا هر دو برای نمایش تبلیغ شما استفاده می کنند.بذار اینطوری توضیح بدم شبکه جستجو و شبکه نمایش گوگل که چندی پیش معرفی کردیم، پلتفرم هایی هستند که شما بر اساس اهداف خود و با استفاده از کمپین های مختلف، محصولات و خدمات خود را تبلیغ می کنید.

در ادامه می خواهیم انواع کمپین ها در گوگل ادز را بررسی کنیم تا بتوانید با شناخت کامل از آنها بهترین کمپین را برای خود انتخاب کنید.

کمپین هایی که از شبکه جستجوی گوگل استفاده می کنند

تبلیغات جستجوی گوگل یکی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع تبلیغات در گوگل ادز به خصوص در ایران است. با استفاده از این کمپین می توانید تبلیغ خود را در موتور جستجوی گوگل نمایش دهید و از ایرانی بودن مخاطبان خود مطمئن شوید.

زیرا فردی که کلمه خرید اینترنتی گوشی سامسونگ را جستجو کرده است قطعا شهروند ایرانی است و این کلمه را در ایران جستجو کرده است.

مهمترین مزیت این کمپین ها این است که شما تبلیغ خود را در زمانی که کاربر به دنبال خدمات و محصولات شما است به نمایش می گذارد و این فرصتی فوق العاده برای افزایش فروش شماست.تبلیغ ما از طریق یک کمپین جستجوی گوگل در کجا نمایش داده می شود؟

هرگاه کاربری کلمات کلیدی مرتبط با محصولات و خدمات شما را جستجو کند، تبلیغ شما در یکی از پلتفرم های زیر (که همه از شبکه جستجوی گوگل استفاده می کنند) به او نشان داده می شود:

1- سایت جستجوی گوگل

در این صورت تبلیغ شما می تواند در میان نتایج جستجوی کاربر در موتور جستجوی گوگل، گوگل پلی، خرید گوگل و نقشه گوگل نمایش داده شود. در ادامه هر یک از این پلتفرم ها را برای شما توضیح خواهیم داد.

1-1- نمایش تبلیغات در موتور جستجوی گوگل (google.com)

در این میان مهم ترین و پرکاربردترین پلتفرم قابل تبلیغ در سایت گوگل. همان جایی که همه ما سوالات ریز و درشت خود را می پرسیم!

وقتی چیزی را در گوگل جستجو می کنید، سایت های زیادی را می یابید که به ترتیب در یک انبوه کنار هم نشسته اند! و اکنون با کمک گوگل ادز می توان تبلیغ سایت شما را در کنار سایر سایت هایی که در صفحه اول ظاهر می شوند قرار داد. فقط؛. چقدر شیرین است

فرض کنید روزانه 8000 نفر عبارت خرید بلیط هواپیما را در گوگل جستجو می کنند.اگر آژانس مسافرتی دارید، چه اشکالی دارد که این 8000 نفر سایت شما را در نتایج جستجو پیدا کنند و بسیاری از آنها وارد سایت شما شوند؟!

از نظر ما مشکلی نیست، از نظر گوگل هم مشکلی نیست. حتی از نظر کاربر هم مشکلی وجود ندارد. زیرا انتخاب های شما افزایش یافته و شانس خرید بلیط خود با بهترین قیمت و بهترین خدمات بیشتر خواهد بود.

همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید، کاربر عبارت خرید بلیط هواپیما را در سایت گوگل جستجو می کند و گوگل تبلیغات دو سایت علی گشت و علی بابا را در نتایج جستجو نشان می دهد. این دو آگهی از سایر نتایج جستجو (که به طور طبیعی و با استفاده از سئو ظاهر می شوند) با نماد Ad متمایز می شوند. در این مرحله می توانید مقاله تفاوت سئو و تبلیغات گوگل را مطالعه کنید.

اینکه چرا یک تبلیغ در جایگاه 1 و تبلیغ دیگری در جایگاه 2 قرار دارد، موضوع مفصلی است که در ادامه این مجموعه و در مقالات جداگانه به تفصیل به آن خواهیم پرداخت و شما را با فرآیند جالبی آشنا خواهیم کرد. در تبلیغات گوگل است.

به دنبال شغلی سودآور در اینترنت هستید؟ ما بهترین راه برای تأثیرگذاری بر فرصت های اینترنتی را به شما نشان خواهیم داد! برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.من 021-58438 داخلی 1 را شروع کردم

2-1- نمایش تبلیغات در گوگل پلی

این امکان وجود دارد که نام برنامه ای را در فروشگاه Google Play کشف کرده باشید. با توجه به جستجوی شما، گوگل مطالب مرتبط را تحت عنوان آگهی نمایش می دهد.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجوی عبارت بلیط در گوگل پلی استور، اپلیکیشن های مرتبط با این عبارت جستجو را با علامت Ad مشاهده می کند.

پس از کلیک بر روی تبلیغ اپلیکیشن شما، کاربر می تواند آن را نصب کند و شما برای این کار به گوگل پول می پردازید.

3-1- نمایش تبلیغات در خرید گوگل (خرید گوگل)

پس از جستجوی کلمات کلیدی مورد نظر خود، می توانید علاوه بر نتایج جستجوی طبیعی، تبلیغات مرتبط با جستجوی خود را نیز بیابید.

در تصویر زیر کاربر کلمه کلیدی مورد نظر خود را در سایت گوگل جستجو می کند و گوگل محصولات مرتبط با این کلمه کلیدی را به همراه قیمت و سایر اطلاعات محصول نمایش می دهد. پس از کلیک بر روی هر محصول، کاربر مستقیماً به صفحه آن در وب سایت تبلیغ کننده هدایت می شود.

بنابراین همانطور که در ادامه مقاله به طور جداگانه برای شما توضیح داده ایم، استفاده از پلتفرم خرید گوگل در ایران و کسب و کارهای ایرانی امکان پذیر نیست و متاسفانه نمی توانیم از ویژگی های زیبا و شگفت انگیز این روش تبلیغاتی استفاده کنیم.4-1- نمایش تبلیغات نقشه گوگل

احتمالاً با گوگل مپ آشنایی دارید. Google Maps یک ابزار عالی برای ناوبری است. اما این ابزار نه تنها برای ما مفید است. این همچنین به نفع مشاغل (و خود گوگل) است.

فرض کنید نقشه گوگل را باز کرده اید و کلمه “غذا” را در آن جستجو می کنید. در این صورت گوگل رستوران های اطراف را به شما نشان می دهد. اما نکته جالب اینجاست که می توان برخی از این رستوران ها را با کمک تبلیغات گوگل به شما نشان داد. البته زیاد هیجان زده نشوید چون در ایران نمی توانیم از این روش تبلیغاتی استفاده کنیم!

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجو در نقشه گوگل، محتوای تبلیغاتی را نیز در بالای نتایج جستجوی طبیعی مشاهده می کند که به انتخاب خود می تواند مسیر خود را دنبال کند یا با آن کسب و کار تماس بگیرد.

وجه مشترک تمامی پلتفرم های نمایش تبلیغاتی که تاکنون در مورد آنها صحبت کرده ایم، جستجوی کاربران است. در واقع هر جا که کاربر چیزی را در گوگل جستجو کند و نتایج مرتبط با جستجوی خود را بیابد، تبلیغ شما در شبکه جستجوی گوگل به او نشان داده می شود. در حال حاضر، مهم نیست که کاربر چیزی را در Google Maps یا Google Play جستجو کند.۲- سایت Google Search Partners

گوگل شرکای زیادی دارد که آماده نمایش تبلیغات تجاری در جستجوهای خود هستند. برای مثال یکی از این شرکا آمازون است. فرض کنید کاربری وارد سایت آمازون شده و عبارت «خرید پلی استیشن» را جستجو می کند. در اینجا می توان تبلیغات را نیز به او نشان داد. این تبلیغ نیز توسط گوگل ادز مدیریت می شود.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجو در نوار جستجوی سایت گاردین (به عنوان شریک گوگل ادز)، نتایج تبلیغات نمایش داده شده توسط گوگل ادز را مشاهده خواهد کرد.

اگرچه سایت های همکار گوگل قابل اعتماد و محبوب هستند، اما نمایش تبلیغات در آنها برای ما ایرانی ها چندان خوب نیست. چون حداقل تا به حال یک وب سایت ایرانی در تعامل با گوگل نداریم و علاوه بر این مخاطب این سایت ها همیشه ایرانی نیستند!

چند نوع تبلیغات (تبلیغات خواننده) را می توان در شبکه جستجوی گوگل ایجاد کرد؟

تبلیغات متنی: این نوع تبلیغات به صورت متنی در شبکه جستجوی گوگل به کاربران نمایش داده می شود. در واقع، شما متن آگهی را با توجه به محصولات یا خدماتی که قصد تبلیغ آن را دارید می نویسید و از گوگل ادز می خواهید که هنگام جستجوی کلمات مرتبط در گوگل، متن آگهی شما را به کاربران نشان دهد.حتما بخوانید: هر آنچه باید در مورد هزینه تبلیغات در گوگل، شارژ حساب و بودجه تبلیغات بدانیم

این آگهی قسمت های مختلفی دارد. کاربر پس از کلیک بر روی متن آگهی وارد صفحه مورد نظر سایت شما می شود و شما بابت هر ورودی به گوگل پول پرداخت می کنید. در تصویر بالا انواع تبلیغات متنی را مشاهده می کنید.

تبلیغ متنی واکنش گرا (آگهی جستجوی پاسخ): این تبلیغ نیز نوعی متن است با این تفاوت که شما عبارات کوتاه، متنوع و متعددی را برای متن آگهی خود می نویسید و به گوگل اجازه می دهید ترکیب های مختلف عبارات شما را به صورت تصادفی ترکیب کند. نتیجه نهایی را تنظیم و نمایش دهید. متن به کاربران

با گذشت زمان، Google Ads در معرض عباراتی که برای شما ایجاد و کلیک شده اند را افزایش می دهد. شما به ازای هر کلیک کاربر روی متن آگهی، هزینه ای به گوگل می پردازید.

همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید، می توانید قسمت های بیشتری نسبت به قبل به متن آگهی خود اضافه کنید.

تبلیغات فقط تماس: این نوع تبلیغات نیز نوشته می شود، با این تفاوت که هدف شما از این تبلیغ، هدایت ترافیک به سایت نیست.در عوض می توانید شماره تماس خود را در متن آگهی قرار دهید. پس از مشاهده و کلیک بر روی آگهی، کاربر مستقیماً با شما تماس خواهد گرفت. شما به ازای هر کلیک روی تبلیغ به گوگل پول می دهید.

همانطور که در شکل بالا نشان داده شده است، می توانید شماره تماس خود را در قسمت اول پیامک خود قرار دهید.

متاسفانه در ایران نمی توانیم از این نوع تبلیغات استفاده کنیم. به دلیل اینکه فرمت شماره تماس ما ایرانی است و کشور ایران در لیست شماره تلفن های احتمالی گوگل نیست، نمی توان از شماره تماس با فرمت کشور ایران استفاده کرد.

از این رو در مقاله نوع متن تبلیغاتی در گوگل ادز را به ما اطلاع دهید، تمامی موقعیت های متن تبلیغاتی در شبکه جستجوی گوگل را به طور کامل بررسی کرده ایم.

تبلیغاتی که از شبکه نمایش گوگل استفاده می کنند

با استفاده از کمپین های نمایش گوگل، زمانی که کاربران هدف شما در حال گشت و گذار در اینترنت، تماشای ویدیو، چک کردن جیمیل یا بازی در تلفن همراه خود هستند، تبلیغ شما نمایش داده می شود. به عبارت دیگر، شما می توانید تبلیغ خود را حتی قبل از آمدن به مخاطبان خود نشان دهید.این نوع تبلیغات از شبکه نمایش گوگل برای نمایش تبلیغ شما به کاربران استفاده می کنند و به 2 نوع (تبلیغات موقعیتی) زیر تقسیم می شوند:

1- کمپین نمایش استاندارد

این تبلیغ به شما امکان می دهد در تمام رسانه های نمایش گوگل ظاهر شوید. فرض کنید یک فروشگاه اینترنتی صنایع دستی دارید و می خواهید فروش خود را افزایش دهید. کافی است یک بنر تبلیغاتی زیبا تهیه کنید و از گوگل بخواهید که این بنر را در سایت ها، اپلیکیشن ها و کانال های یوتیوب مرتبط با هنر و سفر (و البته فقط برای کاربرانی که ویژگی های دلخواه دارند) نمایش دهد.

بنابراین برای طراحی بنرها و محتوای تبلیغاتی خود باید از استانداردهای تبلیغات گوگل (تعداد، حجم و اندازه) پیروی کنید. ممکن است 12 تا 24 ساعت کاری طول بکشد تا تبلیغ شما تایید شود.

۲- تبلیغات جیمیل

آیا تا به حال در جیمیل خود بوده اید و تبلیغات را در بالای ایمیل های خود مشاهده کرده اید؟ این تبلیغات مربوط به تبلیغات جیمیل گوگل است. در کمپین جیمیل، تبلیغ‌کننده فهرستی از مخاطبان سایت و در صورت امکان ایمیل‌های آن‌ها را به گوگل می‌دهد تا تبلیغ در جی‌میل به آن‌ها نشان داده شود.به این ترتیب شما باید برای هر بار کلیک بر روی بنر تبلیغاتی شما و دسترسی به سایت شما، مبلغ مشخصی را به گوگل بپردازید.

برای استفاده از این نوع کمپین ها باید با توجه به محصولات و خدماتی که در اختیار دارید، با رعایت استانداردهای گوگل ادز، بنرهای جذابی طراحی کنید.

تبلیغ ما در کجا از طریق تبلیغات نمایشی گوگل نمایش داده می شود؟

نمایش در سایت های مرتبط: می توانید محتوای تبلیغاتی خود (مانند بنر، گیف یا حتی ویدیو) را در سایت های مرتبط با کسب و کار خود نمایش دهید. در این صورت کاربر مرورگر این سایت ها می تواند محتوای تبلیغاتی شما را ببیند و پس از کلیک روی آن وارد سایت شما شود حتما بخوانید: بررسی روش های قیمت گذاری در گوگل ادوردز + راهنمای انتخاب بهترین روش

در تصویر بالا کاربر در حال مشاهده وب سایت مورد نظر است و می تواند دو بنر تبلیغاتی را در سمت راست مشاهده کند. این دو پرچم توسط کمپین نمایش استاندارد گوگل به این کاربر نمایش داده می شود.

نمایش در اپلیکیشن های مرتبط: می توانید اپلیکیشن های خاصی (که باید در گوگل پلی باشند) را هدف قرار دهید و محتوای تبلیغاتی خود را در آن ها نمایش دهید.بگذارید کار را با یک مثال شروع کنم. فرض کنید شما به تازگی یک سایت برای شرکت مسافرتی خود راه اندازی کرده اید و می خواهید تورهای خود را از طریق این سایت بفروشید و درآمد خوبی کسب کنید. همه چیز آماده است و اکنون تنها چیزی که باقی مانده جذب افرادی است که به دنبال تورهای مسافرتی در اینترنت هستند. پس باید تبلیغ کنید. اما همه تبلیغات برای شما سودآور نیستند.

ابتدا تبلیغ شما باید هدفمند باشد. این بدان معنی است که شما می توانید با کمک خود به مشتریان بالقوه دسترسی پیدا کنید. دوم اینکه تبلیغ شما باید مقرون به صرفه باشد. یعنی با کمک شما می توانید با کمترین هزینه بیشترین مشتری ممکن را جذب کنید. دقیقاً اینجاست که متوجه می شوید که گوگل یک سرویس یکپارچه و حرفه ای به نام Google Ads (گوگل ادوردز سابق) را برای تبلیغات راه اندازی کرده است که می تواند صدها یا حتی هزاران مشتری ما را به همراه داشته باشد.

در این مجموعه آموزشی که قسمت اول آن را می خوانید، می خواهیم گام به گام نحوه ایجاد تبلیغات 0 تا 100 در گوگل ادز را به شما آموزش دهیم تا با خیال راحت از این روش تبلیغاتی استفاده کنید و از سرمایه گذاری پول خود مطمئن شوید. به هدفمندترین شکل ممکن استابتدا می خواهیم شما را با مفاهیم و کلیات گوگل ادز آشنا کنیم. سپس شما را با تمامی راه های ممکن تبلیغات در آن آشنا می کنیم. با شناخت خوب گوگل ادز و کمپین های مختلف آن می توانید بهترین روش تبلیغاتی را انتخاب کنید و اولین قدم خود را محکم و با اطمینان بردارید!

تبلیغات گوگل دقیقا چیست؟

اگر بخواهیم این سیستم تبلیغاتی را به ساده ترین شکل توضیح دهیم، باید بگوییم که گوگل ادز اکوسیستمی است که دارای:

کاربران مرورگر اینترنت

مشاغلی که می خواهند تبلیغات خود را به مشتریان بالقوه نشان دهند.

رسانه اینترنتی یعنی وب سایت ها و اپلیکیشن هایی که می خواهند با نمایش این تبلیغات کسب درآمد کنند. یکی از محبوب ترین این رسانه ها خود موتور جستجوی گوگل است.

در واقع شما به عنوان یک کسب و کار تبلیغات خود را در رسانه های مختلف اینترنتی به کاربران هدف خود ارائه می کنید.

ویدیوی نمایشی Google Ads

در ویدیوی زیر که بخشی از ارائه سرویس جدید تبلیغات آکادمی گوگل می باشد، به طور کامل و کامل برای شما توضیح داده ایم که گوگل ادز چیست و چه دستاوردهای منحصر به فردی برای شما خواهد داشت.اکیدا توصیه می کنیم قبل از هر تصمیمی این ویدیو را تماشا کنید.

در این دوره به صورت عملی با گوگل ادز آشنا می شوید و می توانید کمپین های تبلیغاتی خود را ایجاد و مدیریت کنید. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.

بیایید به بحث تبلیغات گوگل برویم. به نظر شما چرا این سرویس تا این حد محبوب است (و درآمد زیادی برای گوگل کسب می کند)؟

پاسخ به این سوال بسیار ساده است: گوگل به شما این امکان را می دهد که تبلیغ خود را به صورت کاملا هدفمند نمایش دهید. یعنی فقط به کسانی که مشتریان بالقوه شما هستند. چگونه؟ بیشتر توضیح خواهیم داد.

تبلیغات شما به چه کسانی نشان داده می شود؟

در سرویس تبلیغات گوگل، می توانید بر اساس معیارهای مختلف، مخاطب هدف خود را با دقت بالا مشخص کنید:

گروه سنی: کسانی که در یک محدوده سنی خاص هستند.

علایق: علاقه مندان به یک موضوع خاص.

جنسیت: کسانی که جنسیتشان زن یا مرد است.

مکان: کسانی که در یک قاره، کشور، شهر یا حتی محله زندگی می کنند.

دستگاه: کسانی که از رایانه، تبلت یا تلفن استفاده می کنند.

بازاریابی مجدد: افرادی که قبلاً از سایت یا برنامه شما بازدید کرده اند، اما خرید نکرده اند.با این حساب می توانید به گوگل بگویید که تبلیغ شما را فقط به مردان 18 تا 24 ساله ای که در یک منطقه شهری در آلمان هستند (دلیلی که نگفتم ایران!) هستند و با گوشی خود به اینترنت متصل هستند نشان دهد. شگفت انگیز است، اینطور نیست؟

اکنون زمان آن رسیده است که از خود بپرسیم آیا تبلیغات هدفمندتر امکان پذیر است؟ (همانطور که در قسمت های بعدی این آموزش خواهید دید، پاسخ این سوال مثبت است. گوگل حتی به شما اجازه می دهد تا تبلیغات هدفمندتری از این داشته باشید.)

تبلیغات گوگل شما در کدام رسانه نمایش داده می شود؟

به طور کلی گوگل 2 شبکه تبلیغاتی دارد و شما می توانید با توجه به نیاز خود تبلیغ خود را در یکی از این شبکه ها (یا هر دو) نمایش دهید. این 2 شبکه یا پلتفرم عبارتند از:

شبکه نمایش گوگل

شبکه جستجوی گوگل

هدف اصلی ما در این مجموعه آموزشی پرداخت هزینه تبلیغات در شبکه جستجوی گوگل می باشد. زیرا در حال حاضر پرکاربردترین و موثرترین روش تبلیغات گوگل در ایران است. بنابراین در این مقاله به ارائه کامل شبکه نمایش گوگل اکتفا کرده و در آینده به سراغ بررسی کامل این شبکه تبلیغاتی خواهیم رفت.و عذرخواهی! پیشاپیش از طولانی شدن این مقاله پوزش می طلبیم. هدف ما این است که به طور کامل و جامع به بحث تبلیغات گوگل و انواع تبلیغات مجاز در آن بپردازیم تا بتوانید یک مرجع کامل در ذهن خود داشته باشید. مرجعی که می توانید از آن برای یافتن بهترین مسیر و روش تبلیغات استفاده کنید گوگل ادز است. حتما بخوانید: مهم ترین و مفیدترین نکات و قوانین تبلیغات گوگل

البته این مقاله را از صفر تا صد نخواهید خواند. ما موضوعات را برای شما دسته بندی کرده ایم تا هر زمان که به هر موضوعی نیاز داشتید، با مراجعه سریع به این مقاله، بتوانید موضوع مورد نظر خود را برای مطالعه پیدا کنید. البته تماشای این ویدیو خالی از لذت نیست و قطعا خواندن این مقاله را برای شما آسان می کند.

شبکه نمایش گوگل چیست؟

این شبکه ای از بیش از 2 میلیون وب سایت، ویدیو و برنامه تلفن همراه است که در آن می توانید تبلیغ خود را نمایش دهید. این تبلیغات عمدتاً گرافیکی (از جمله ویدیو) هستند. اما امکان نمایش تبلیغات متنی نیز در این شبکه وجود دارد.

با کمک شبکه نمایش می توانید تبلیغ خود را به مشتریان جدیدی که به محصولات و خدمات شما علاقه مند هستند نشان دهید.همچنین با استفاده از این شبکه تبلیغاتی می توانید تبلیغات بازیافتی بسیار موثر و جذابی را راه اندازی کنید (در مورد موضوع بسیار جالب بازیافت محصول در مقاله بازیافت چیست؟ به طور مفصل توضیح داده ایم).

شبکه جستجوی گوگل چیست؟

شبکه جستجوی گوگل به تمام رسانه هایی (مالک یا شریک گوگل) که کاربران در آنها جستجو می کنند اشاره دارد. در واقع این شبکه روزانه میلیون ها کاربر را هدف قرار می دهد که عبارات مختلف را در خود سایت گوگل، سرویس نقشه گوگل و برنامه های شریک گوگل جستجو می کنند (اصطلاحی که کاربر به دنبال آن است جستجوی جستجو نامیده می شود).

خب حالا به راحتی مهم ترین شبکه های تبلیغاتی گوگل را می شناسید. در مرحله بعد باید انواع تبلیغات در این شبکه ها را بشناسیم. به عبارت دیگر گوگل راه های مختلفی را برای نمایش تبلیغ خود در هر یک از این شبکه های تبلیغاتی در اختیار شما قرار داده است.

بیایید از این به بعد هر یک از این روش های تبلیغاتی را تبلیغات گوگل بنامیم. بر این اساس، می‌خواهیم انواع کمپین‌ها را در Google Ads به شما نشان دهیم و به شما بگوییم که هر کمپین در کدام رسانه به شما اجازه تبلیغات می‌دهد.هدیه ای برای دوستداران تبلیغات گوگل!

کتاب رایگان Google Ads همه چیزهایی را که باید قبل از شروع کار با Google Ads بدانید، به شما می آموزد. برای دانلود از دانشگاه جدید روی تصویر سند کلیک کنید.

انواع تبلیغات در گوگل ادز را بشناسید!

قبل از هر چیز بهتر است به این سوال پاسخ دهیم که منظورمان از تبلیغات چیست؟ به زبان ساده، هر کمپین یک برنامه (زمان و مکان نمایش، بودجه و روش قیمت گذاری، مخاطب هدف و …) و محتوای تبلیغاتی (متن، تصویر، ویدئو و …) است که باید نوع ارزش تبلیغات را برای آن انتخاب کنید. علت شما

به عبارت دیگر، اولین چیزی که در تبلیغات گوگل اهمیت دارد، هدف شماست. شاید هدف شما افزایش ترافیک سایت باشد، شاید بخواهید فروش خود را افزایش دهید یا حتی برند خود را تقویت کنید. هدف شما هر چه باشد، تبلیغات گوگل کمپین مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد. حتما بخوانید: چگونه شماره تماس ایرانی را به تبلیغ گوگل خود اضافه کنیم؟

هر یک از این کمپین ها از یکی از شبکه های جستجو، نمایش یا هر دو برای نمایش تبلیغ شما استفاده می کنند.بذار اینطوری توضیح بدم شبکه جستجو و شبکه نمایش گوگل که چندی پیش معرفی کردیم، پلتفرم هایی هستند که شما بر اساس اهداف خود و با استفاده از کمپین های مختلف، محصولات و خدمات خود را تبلیغ می کنید.

در ادامه می خواهیم انواع کمپین ها در گوگل ادز را بررسی کنیم تا بتوانید با شناخت کامل از آنها بهترین کمپین را برای خود انتخاب کنید.

کمپین هایی که از شبکه جستجوی گوگل استفاده می کنند

تبلیغات جستجوی گوگل یکی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع تبلیغات در گوگل ادز به خصوص در ایران است. با استفاده از این کمپین می توانید تبلیغ خود را در موتور جستجوی گوگل نمایش دهید و از ایرانی بودن مخاطبان خود مطمئن شوید.

زیرا فردی که کلمه خرید اینترنتی گوشی سامسونگ را جستجو کرده است قطعا شهروند ایرانی است و این کلمه را در ایران جستجو کرده است.

مهمترین مزیت این کمپین ها این است که شما تبلیغ خود را در زمانی که کاربر به دنبال خدمات و محصولات شما است به نمایش می گذارد و این فرصتی فوق العاده برای افزایش فروش شماست.تبلیغ ما از طریق یک کمپین جستجوی گوگل در کجا نمایش داده می شود؟

هرگاه کاربری کلمات کلیدی مرتبط با محصولات و خدمات شما را جستجو کند، تبلیغ شما در یکی از پلتفرم های زیر (که همه از شبکه جستجوی گوگل استفاده می کنند) به او نشان داده می شود:

1- سایت جستجوی گوگل

در این صورت تبلیغ شما می تواند در میان نتایج جستجوی کاربر در موتور جستجوی گوگل، گوگل پلی، خرید گوگل و نقشه گوگل نمایش داده شود. در ادامه هر یک از این پلتفرم ها را برای شما توضیح خواهیم داد.

1-1- نمایش تبلیغات در موتور جستجوی گوگل (google.com)

در این میان مهم ترین و پرکاربردترین پلتفرم قابل تبلیغ در سایت گوگل. همان جایی که همه ما سوالات ریز و درشت خود را می پرسیم!

وقتی چیزی را در گوگل جستجو می کنید، سایت های زیادی را می یابید که به ترتیب در یک انبوه کنار هم نشسته اند! و اکنون با کمک گوگل ادز می توان تبلیغ سایت شما را در کنار سایر سایت هایی که در صفحه اول ظاهر می شوند قرار داد. فقط؛. چقدر شیرین است

فرض کنید روزانه 8000 نفر عبارت خرید بلیط هواپیما را در گوگل جستجو می کنند.اگر آژانس مسافرتی دارید، چه اشکالی دارد که این 8000 نفر سایت شما را در نتایج جستجو پیدا کنند و بسیاری از آنها وارد سایت شما شوند؟!

از نظر ما مشکلی نیست، از نظر گوگل هم مشکلی نیست. حتی از نظر کاربر هم مشکلی وجود ندارد. زیرا انتخاب های شما افزایش یافته و شانس خرید بلیط خود با بهترین قیمت و بهترین خدمات بیشتر خواهد بود.

همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید، کاربر عبارت خرید بلیط هواپیما را در سایت گوگل جستجو می کند و گوگل تبلیغات دو سایت علی گشت و علی بابا را در نتایج جستجو نشان می دهد. این دو آگهی از سایر نتایج جستجو (که به طور طبیعی و با استفاده از سئو ظاهر می شوند) با نماد Ad متمایز می شوند. در این مرحله می توانید مقاله تفاوت سئو و تبلیغات گوگل را مطالعه کنید.

اینکه چرا یک تبلیغ در جایگاه 1 و تبلیغ دیگری در جایگاه 2 قرار دارد، موضوع مفصلی است که در ادامه این مجموعه و در مقالات جداگانه به تفصیل به آن خواهیم پرداخت و شما را با فرآیند جالبی آشنا خواهیم کرد. در تبلیغات گوگل است.

به دنبال شغلی سودآور در اینترنت هستید؟ ما بهترین راه برای تأثیرگذاری بر فرصت های اینترنتی را به شما نشان خواهیم داد! برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.من 021-58438 داخلی 1 را شروع کردم

2-1- نمایش تبلیغات در گوگل پلی

این امکان وجود دارد که نام برنامه ای را در فروشگاه Google Play کشف کرده باشید. با توجه به جستجوی شما، گوگل مطالب مرتبط را تحت عنوان آگهی نمایش می دهد.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجوی عبارت بلیط در گوگل پلی استور، اپلیکیشن های مرتبط با این عبارت جستجو را با علامت Ad مشاهده می کند.

پس از کلیک بر روی تبلیغ اپلیکیشن شما، کاربر می تواند آن را نصب کند و شما برای این کار به گوگل پول می پردازید.

3-1- نمایش تبلیغات در خرید گوگل (خرید گوگل)

پس از جستجوی کلمات کلیدی مورد نظر خود، می توانید علاوه بر نتایج جستجوی طبیعی، تبلیغات مرتبط با جستجوی خود را نیز بیابید.

در تصویر زیر کاربر کلمه کلیدی مورد نظر خود را در سایت گوگل جستجو می کند و گوگل محصولات مرتبط با این کلمه کلیدی را به همراه قیمت و سایر اطلاعات محصول نمایش می دهد. پس از کلیک بر روی هر محصول، کاربر مستقیماً به صفحه آن در وب سایت تبلیغ کننده هدایت می شود.

بنابراین همانطور که در ادامه مقاله به طور جداگانه برای شما توضیح داده ایم، استفاده از پلتفرم خرید گوگل در ایران و کسب و کارهای ایرانی امکان پذیر نیست و متاسفانه نمی توانیم از ویژگی های زیبا و شگفت انگیز این روش تبلیغاتی استفاده کنیم.4-1- نمایش تبلیغات نقشه گوگل

احتمالاً با گوگل مپ آشنایی دارید. Google Maps یک ابزار عالی برای ناوبری است. اما این ابزار نه تنها برای ما مفید است. این همچنین به نفع مشاغل (و خود گوگل) است.

فرض کنید نقشه گوگل را باز کرده اید و کلمه “غذا” را در آن جستجو می کنید. در این صورت گوگل رستوران های اطراف را به شما نشان می دهد. اما نکته جالب اینجاست که می توان برخی از این رستوران ها را با کمک تبلیغات گوگل به شما نشان داد. البته زیاد هیجان زده نشوید چون در ایران نمی توانیم از این روش تبلیغاتی استفاده کنیم!

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجو در نقشه گوگل، محتوای تبلیغاتی را نیز در بالای نتایج جستجوی طبیعی مشاهده می کند که به انتخاب خود می تواند مسیر خود را دنبال کند یا با آن کسب و کار تماس بگیرد.

وجه مشترک تمامی پلتفرم های نمایش تبلیغاتی که تاکنون در مورد آنها صحبت کرده ایم، جستجوی کاربران است. در واقع هر جا که کاربر چیزی را در گوگل جستجو کند و نتایج مرتبط با جستجوی خود را بیابد، تبلیغ شما در شبکه جستجوی گوگل به او نشان داده می شود. در حال حاضر، مهم نیست که کاربر چیزی را در Google Maps یا Google Play جستجو کند.۲- سایت Google Search Partners

گوگل شرکای زیادی دارد که آماده نمایش تبلیغات تجاری در جستجوهای خود هستند. برای مثال یکی از این شرکا آمازون است. فرض کنید کاربری وارد سایت آمازون شده و عبارت «خرید پلی استیشن» را جستجو می کند. در اینجا می توان تبلیغات را نیز به او نشان داد. این تبلیغ نیز توسط گوگل ادز مدیریت می شود.

همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، کاربر پس از جستجو در نوار جستجوی سایت گاردین (به عنوان شریک گوگل ادز)، نتایج تبلیغات نمایش داده شده توسط گوگل ادز را مشاهده خواهد کرد.

اگرچه سایت های همکار گوگل قابل اعتماد و محبوب هستند، اما نمایش تبلیغات در آنها برای ما ایرانی ها چندان خوب نیست. چون حداقل تا به حال یک وب سایت ایرانی در تعامل با گوگل نداریم و علاوه بر این مخاطب این سایت ها همیشه ایرانی نیستند!

چند نوع تبلیغات (تبلیغات خواننده) را می توان در شبکه جستجوی گوگل ایجاد کرد؟

تبلیغات متنی: این نوع تبلیغات به صورت متنی در شبکه جستجوی گوگل به کاربران نمایش داده می شود. در واقع، شما متن آگهی را با توجه به محصولات یا خدماتی که قصد تبلیغ آن را دارید می نویسید و از گوگل ادز می خواهید که هنگام جستجوی کلمات مرتبط در گوگل، متن آگهی شما را به کاربران نشان دهد.حتما بخوانید: هر آنچه باید در مورد هزینه تبلیغات در گوگل، شارژ حساب و بودجه تبلیغات بدانیم

این آگهی قسمت های مختلفی دارد. کاربر پس از کلیک بر روی متن آگهی وارد صفحه مورد نظر سایت شما می شود و شما بابت هر ورودی به گوگل پول پرداخت می کنید. در تصویر بالا انواع تبلیغات متنی را مشاهده می کنید.

تبلیغ متنی واکنش گرا (آگهی جستجوی پاسخ): این تبلیغ نیز نوعی متن است با این تفاوت که شما عبارات کوتاه، متنوع و متعددی را برای متن آگهی خود می نویسید و به گوگل اجازه می دهید ترکیب های مختلف عبارات شما را به صورت تصادفی ترکیب کند. نتیجه نهایی را تنظیم و نمایش دهید. متن به کاربران

با گذشت زمان، Google Ads در معرض عباراتی که برای شما ایجاد و کلیک شده اند را افزایش می دهد. شما به ازای هر کلیک کاربر روی متن آگهی، هزینه ای به گوگل می پردازید.

همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید، می توانید قسمت های بیشتری نسبت به قبل به متن آگهی خود اضافه کنید.

تبلیغات فقط تماس: این نوع تبلیغات نیز نوشته می شود، با این تفاوت که هدف شما از این تبلیغ، هدایت ترافیک به سایت نیست.در عوض می توانید شماره تماس خود را در متن آگهی قرار دهید. پس از مشاهده و کلیک بر روی آگهی، کاربر مستقیماً با شما تماس خواهد گرفت. شما به ازای هر کلیک روی تبلیغ به گوگل پول می دهید.

همانطور که در شکل بالا نشان داده شده است، می توانید شماره تماس خود را در قسمت اول پیامک خود قرار دهید.

متاسفانه در ایران نمی توانیم از این نوع تبلیغات استفاده کنیم. به دلیل اینکه فرمت شماره تماس ما ایرانی است و کشور ایران در لیست شماره تلفن های احتمالی گوگل نیست، نمی توان از شماره تماس با فرمت کشور ایران استفاده کرد.

از این رو در مقاله نوع متن تبلیغاتی در گوگل ادز را به ما اطلاع دهید، تمامی موقعیت های متن تبلیغاتی در شبکه جستجوی گوگل را به طور کامل بررسی کرده ایم.

تبلیغاتی که از شبکه نمایش گوگل استفاده می کنند

با استفاده از کمپین های نمایش گوگل، زمانی که کاربران هدف شما در حال گشت و گذار در اینترنت، تماشای ویدیو، چک کردن جیمیل یا بازی در تلفن همراه خود هستند، تبلیغ شما نمایش داده می شود. به عبارت دیگر، شما می توانید تبلیغ خود را حتی قبل از آمدن به مخاطبان خود نشان دهید.این نوع تبلیغات از شبکه نمایش گوگل برای نمایش تبلیغ شما به کاربران استفاده می کنند و به 2 نوع (تبلیغات موقعیتی) زیر تقسیم می شوند:

1- کمپین نمایش استاندارد

این تبلیغ به شما امکان می دهد در تمام رسانه های نمایش گوگل ظاهر شوید. فرض کنید یک فروشگاه اینترنتی صنایع دستی دارید و می خواهید فروش خود را افزایش دهید. کافی است یک بنر تبلیغاتی زیبا تهیه کنید و از گوگل بخواهید که این بنر را در سایت ها، اپلیکیشن ها و کانال های یوتیوب مرتبط با هنر و سفر (و البته فقط برای کاربرانی که ویژگی های دلخواه دارند) نمایش دهد.

بنابراین برای طراحی بنرها و محتوای تبلیغاتی خود باید از استانداردهای تبلیغات گوگل (تعداد، حجم و اندازه) پیروی کنید. ممکن است 12 تا 24 ساعت کاری طول بکشد تا تبلیغ شما تایید شود.

۲- تبلیغات جیمیل

آیا تا به حال در جیمیل خود بوده اید و تبلیغات را در بالای ایمیل های خود مشاهده کرده اید؟ این تبلیغات مربوط به تبلیغات جیمیل گوگل است. در کمپین جیمیل، تبلیغ‌کننده فهرستی از مخاطبان سایت و در صورت امکان ایمیل‌های آن‌ها را به گوگل می‌دهد تا تبلیغ در جی‌میل به آن‌ها نشان داده شود.به این ترتیب شما باید برای هر بار کلیک بر روی بنر تبلیغاتی شما و دسترسی به سایت شما، مبلغ مشخصی را به گوگل بپردازید.

برای استفاده از این نوع کمپین ها باید با توجه به محصولات و خدماتی که در اختیار دارید، با رعایت استانداردهای گوگل ادز، بنرهای جذابی طراحی کنید.

تبلیغ ما در کجا از طریق تبلیغات نمایشی گوگل نمایش داده می شود؟

نمایش در سایت های مرتبط: می توانید محتوای تبلیغاتی خود (مانند بنر، گیف یا حتی ویدیو) را در سایت های مرتبط با کسب و کار خود نمایش دهید. در این صورت کاربر مرورگر این سایت ها می تواند محتوای تبلیغاتی شما را ببیند و پس از کلیک روی آن وارد سایت شما شود حتما بخوانید: بررسی روش های قیمت گذاری در گوگل ادوردز + راهنمای انتخاب بهترین روش

در تصویر بالا کاربر در حال مشاهده وب سایت مورد نظر است و می تواند دو بنر تبلیغاتی را در سمت راست مشاهده کند. این دو پرچم توسط کمپین نمایش استاندارد گوگل به این کاربر نمایش داده می شود.

نمایش در اپلیکیشن های مرتبط: می توانید اپلیکیشن های خاصی (که باید در گوگل پلی باشند) را هدف قرار دهید و محتوای تبلیغاتی خود را در آن ها نمایش دهید..